maanantai 10. marraskuuta 2014

Rehellinen kuvaoksennus

Maanantai. Mikäs sen parempi päivä olla ihan hissuksiin ja katsella vaikka kuvia. Ja nyt niitä muuten riittää, sillä käväistiin tuossa eilen moikkaamassa Kallea ja Leksaa, ja jotenkin tosi yllättäen sillä reissulla tuli kiusattua kameraakin. Kirjaimellisesti kiusattua, sillä ei ole kyllä tämä sadesumuharmausloska-vuodenaika yhtään kameran parasta kaveria, ei sitten yhtään. Mur mur.

6 kommenttia:

 1. Taas täällä ihailen sun kuvia, ei ainakaan mulle harmaus tullut mieleen, enemmänkin ilomieli ja vauhdin hurma! Tietty toi viimeinen kuva on sit tosi hurmauskuva, semmoinen söpöliini mietteissään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhdikkailla kuvauskohteilla on kieltämättä huomattava piristävä vaikutus lopputulosta aatellen. :) Mut jos jotain maisemakuvia ois halunnu talteen, nii kovin synkäks ois touhu menny.

   Poista
 2. Voi lutusia :) Joissakin kuvissa näkyy että eräät muutkin haluaisivat auringon tulevan sieltä pilvi-sumu-verhon takaa kuin me ihmiset, tunnelma välittyy siis hyvin kuvista. Onneksi kavereiden kanssa puuhastelu saa tunnelman kohoamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kavereiden ja pallojen kanssa, jos oikein tarkkoja halutaan olla. :p Ei nimittäin oo olemassa päivää, jota ei pieni pallopeli piristäis.

   Poista
 3. Mä en kestä miten aikuisen koomisen vakavat silmät Kallella on :D Aivan kuin se olis jo oppinut alta kulmien katsomaan ja paheksumaan kahden aikuisen menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalle näyttää möllöttäessään - ja aika usein muulloinki - joltain pessimistin perikuvalta: "Kaikki on kakkaa, pyh!" :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)