sunnuntai 17. helmikuuta 2013

11 kysymystä -haaste (osa 2)

Vastaillaanpas taas vaihteeksi yhteen "11 kysymystä" -haasteeseen. Olen vastaanottanut näitä useampia (vastailen kaikkiin ennemmin tai myöhemmin) ja yhteen jo aiemmin vastannutkin, joten jätetään nyt jatkossa se "kerro 11 asiaa itsestäsi" -osuus suosiolla pois ja tartutaan pelkästään niihin erikseen määriteltyihin kysymyksiin. En tätä myöskään enää muille jaa, niin paljon haaste on kaikkialla ehtinyt jo kierrellä. Nämä kysymykset mulle lähetti Kaisu, kiitosta vain! :)1) Onko olemassa jokin koira-/kissarotu, josta olet aina haaveillut, mutta tiedät kuitenkin ettet tule sellaista ikinä hankkimaan?

Koirista ainakin afgaaninvinttikoira on niitä rotuja, joista olen kakarasta asti tykännyt (erityisesti ulkonäöllisistä syistä), mutta koska en ole mikään innokas turkinhoitaja, jää se rotu varmasti omaan kotiin hankkimatta. Onnin ja Leon ansiosta etenkin isomman kokoluokan vinttikoirat ovat alkaneet viime vuosina kiinnostaa noin muutoinkin, mutta riistaviettinsä vuoksi kyseinen koiratyyppi ei mun arkeeni oikein sovellu (paimenen tyyppinen otus on mun toiveeni huomioon ottaen sopivin nyt ja luultavasti jatkossakin).

Kissoista ihailen monia pitkäturkkisia rotuja, mutta yksi ragdoll on jo meille kaikkialla leijailevine karvoineen todistanut, että hyvin todennäköisesti panostetaan jatkossa noihin lyhytkarvamalleihin. :p Hienojahan pitkäkarvaiset ovat, mutta on niiden turkissa sitä harjaamistakin sitten.2) Minkä tyylistä musiikkia yleensä kuuntelet? (voit halutessasi mainita myös joitain artisteja)

Todella paljon kaikenlaista laidasta laitaan eli aivan fiiliksen mukaan maistuu mikä milloinkin. Kasarirokki, ysäridance & country ansaitsevat erityismaininnan, vaikka niillä tuskin suurta arvostusta heruukaan. ;) Jos keikalle asti lähden (nykyään aika harvoin) on genrenä käytännössä pelkästään jotain vähän raskaampaa, sen "raskausasteen" alkaessa siitä hyvinkin kepoisesta Apulannasta ja päättyen, noh, rehelliseen örinään. :p3) Jos saisit päättää jonkin asian olevan toisin Suomessa (esim. lainsäädännössä), mikä se asia olisi?

Jos pysytään nyt ihan eläinasioissa, sanon, jotta eläimiin kohdistuvista väärinkäytöksistä tulisi langettaa huomattavasti nykyistä suuremmat rangaistukset. Kunnolla runtua eläinrääkkääjille ja pentutehtailijoille, perrrr..!!!4) Oletko ikinä voittanut missään arvonnoissa tai kilpailuissa? Jos olet niin mitä?

Niin harvoin, etten edes muista. :O Loton pikkuvoittoja ei toki lasketa.5) Toivoisitko jonkin asian olevan omassa elämässäsi/jonkin läheisesi elämässä toisin?

Onhan noita asioita useitakin. Olisi esim. aivan mahtavaa asua maalla, järven rannalla. Olisi oma piha, koiralle reviiriä vahdittavaksi ja kissoille turvallinen ulkotarha lintujen bongailuun. :)6) Koetko olevasi eniten pessimisti, optimisti, realisti.. joku muu? Perustele!

Olen noita kaikkia niin paljon, että on paha mennä valikoimaan. Eniten haluaisin olla optimisti ja siinä mielessä kai olenkin, että uskon kaiken kääntyvän lopulta tavalla tai toisella hyväksi, ihan sama kuinka paljon pulttia koittaa kohtaamiensa vastoinkäymisten vuoksi ottaa. Liika stressaaminen tekee harvoin muuta kuin pahentaa omaa oloa, turhaan.7) Teetkö päivittäin jotain rutiininomaista, joka toistuu aina samassa järjestyksessä/teet sen asian aina samalla tavalla ja josta et voi millään poiketa?

No sen teen, että herättyäni laitan rillit päähän. Muutoin en näkisi mitään, joten tuosta on vähän paha luistaa. :D8) Mitkä ovat sinun heikkoudet ja vahvuudet?

Kääk, mitähän noista nyt valikoisi. Heikkouksista voisin mainita saamattomuuden, vahvuuksistani kykyni (tai vähintäänkin pyrkimykseni) ymmärtää erilaisia - siis omistani poikkeavia - näkemyksiä (itekään kun harvemmin kaikkea kaikesta tiedän saati voin vakuuttaa oman mielipiteeni olevan se AINOA oikea). Pyrin olemaan tuomitsematta ketään taikka mitään liian hätiköidysti.9) Pelkäätkö jotain (jos pelkäät niin mitä)?

Sitä perinteistä eli läheisteni (mukaan lukien eläimet) ja/tai itteni sairastumista vakavasti.10) Kerro joku hokema, jota vihaat yli kaiken?

"Makuasioista ei voi kiistellä". Ai jaa. No mistäs sitten? Faktoistako? Aaaaargh! :D Logiikka hoi, älä jätä.11) Jos saisit mahdollisuuden mennä kuukaudeksi minne tahansa paikkaan maailmassa kenen tahansa valitsemasi henkilön kanssa, mikä se paikka olisi ja kenet ottaisit mukaasi?

Menisin varmaan ihan vaan omalle mökille (jollaista meillä ei siis ikävä kyllä enää nykyään ole) ja ottaisin mukaan koko laumamme isäntineen, jos siis elukatkin mukaan sallittaisiin. 


2 kommenttia:

 1. Hihi, en oo koskaan ajatellu tuota makuasioista ei voi kiistella -hokemaa tuollai. Totta kyllä muuten, että paha niistä faktoistakaan on vääntää :D

  Itse inhoan sanontaa: ei kenellekään anneta enempää kuin jaksaa kantaa. Ai eikö? Entä ne, jotka on itsensä tappaneet kun eivät jaksaneet? Voiko toista enää paskemmin lohduttaa: sulle nyt vaan annettiin tollanen suru ku tiiettiin, että sie jaksat. ARGH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nytpä varmistin, että jatkossa säkin aattelet just tolleen, ku kuulet kyseisen sanonnan. ;p

   Ihan totta joo ton toisenki sanonnan kanssa. Eipä kaikki todellakaan kaikkea sitä jaksa, mitä mukamas "pitäis" jaksaa. Nää on kyllä usein nii hatusta vedettyjä nää sanonnat merkityksineen, että ku alkaa oikeesti niiden sanomaa/opetusta miettiä, ei monikaan niistä voi pitää paikkaansa...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)