sunnuntai 3. helmikuuta 2013

HAVUJA, PRKL!!!

Ja taas tänään kelkkailtiin! Alussa vaikutti, ettei otus jaksa juosta oikein ollenkaan, mutta loppupeleissä se juoksikin selvästi ahkerammin ja innokkaammin, mitä eilen. Jonkin verran päälle kahdeksan kilsan lenkki sisälsi potkuttelun lisäksi runsaasti vapaana hölköttelyä, taukoilua ja keppien syömistä, joten tuttuun tyyliin hyvinkin rennolla otteella edettiin. Jopa niin rennolla, että ihan spagaatinkin meinasin ison alamäen lopussa jarrutellessani vetäistä (eilen ei siihen mäkeen vielä edes uskallettu), mutta jäipä nyt tällä kertaa onneksi välistä. Ehtii senkin vielä, pahoin pelkään. :D Joo-o, vaan pidemmittä jorinoitta reissumme kuva-antiin. Tismalleen samoissa maisemissa on niitä lapsuuden koirakamujakin aikoinaan lenkitelty, joten äärimmäisen hienoa on päästä viipottamaan noilla kulmilla tuon täysin omankin ruttunaaman kanssa. Kotoisaa, niin kotoisaa! :)


5 kommenttia:

 1. Mulla silmään käy nuo valjaat. Ne näyttäis menevän ikävästi kainaloon, pitäs olla leveä tuo rintapala ettei luiskahda pois paikoiltaan. Ja kaula on liian iso, menee reilusti lavoille. Ootko ajatellu hankkie passellimmat vetovaljaat? =)

  Minä ostin omalle ekalle huskille tuommoset pörrövaljaat, ja oli virheostos. Koira meni tehokkaasti jumiin etupäästä, että vieläkin kaikkoaa valjaita.. Nuo valjaat on söpöt ja hyvin pehmustetut, mutta niillä on kumma tapa venyä, ja ne on jostain syystä niinku eripariset, kaulat on TOSI isoja pituuteen verrattuna.. Niinkuin Caronkin tapauksessa, kaula-aukko on varmaan kokoa berhandilainen, mutta pituus on sopiva sakulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämää kyllä tää valjaiden kokojuttu, koska osa pitää sopivina, osa liian pieninä. :O Kainaloonhan noi ei mee normaalisti, vaan ovat suorassa, mut kuvaushetkellä kiinnityshihna ne kainaloon veti, ku en jaksanu virityksiä irrotella tai irrottamisen jälkeen suoristella muutenkaan (eivät siis itestään palautuneet "suoriksi"). Meinaatko, että niiden pitäis automaattisesti suoristua, jos ne on oikean kokoiset eli se Carolle oikea koko ois ns. aika löysä päällä? Mulla on ollu semmonen ajatus, että voin hyvinkin hommata - ja hommaankin - uudet valjaat, jos nää nykyset ei tosiaan hyvät oo (näähän oli sovittamatta ostettu, ajatuksella "onpa nyt jotain näin alkuun"). Missään nimessä en mitään terveyspulmia taho väärillä varusteilla aiheuttaa. Löytyy ja kuulee vaan niin ristiriitasta mielipidettä aiheesta, ettei oikein tiiä onko noi ny hyvät vai ei. x)

   Poista
  2. Ja mikä ironisinta, tästä talosta löytyis valmiiksi edesmenneellä Sisu-sakulla käytössä olleet valjaat, mut niitähän ei voi testata, koska ei olla löydetty niitä mistään. x)

   Poista
 2. Hahahha mainioita kuvia taas kerran! :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)