perjantai 1. helmikuuta 2013

Ostoksilla

Uudehko lahtelainen Musti ja Mirri -myymälä (mulle täysin uusi tuttavuus) + erittäin napakasti toteutettu tammialen loppurysäys, vai mikä se nyt oli. Sillä reissulla ei tosiaan hyvin käynyt, vaikka kovasti yritin itelleni järkeä puhella. Mutta kun oli niiiiin mahottoman halpaa (no hei, parikymppiä, koko kasa!) ja seliseli... ;)


Kasa.


Otusta ei asusteet kiinnosta.


Nytpä meillä on sitten pari uutta heijastinpantaa (pääkallo- ja piikkilankakuoseilla), pääkalloin kuvioitu kangastalutin (ai miten niin pääkallot ovat meille SE juttu?), jälkiliina, iso kelluva dummy (tule jo kesä ja uimakelit!) ja pari mokkanahkaista retuutuslelua, joista toinen, tuo musta lärpäke, on omiaan lenkillä mukana kuljetettavaksi, se kun ei vie tilaa taskussa oikein ollenkaan. Kyllä nyt taas kelpaa hetki uutuuksia hypistellä!


10 kommenttia:

 1. No mutta ihan mainioita löytöjä! Pitääpä itekin käydä kurkkimassa jos siel viel jotain meidän kateillekin olis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu. :) Ja meehän ihmeessä! En ite niin niitä kissakamoja katellukaan, mut varmaan siellä jotain niille on myös. :)

   Poista
 2. Pääkallot kuuluu asiameininkiin, tottakai! Meilläkin jossain vanhoissa kesäkuvissa Konstalla vilahtaa pääkallovaljaat. Nyt ne on mäklötetty aikalailla piloille ja tilalla on molemmille väreihin sopivat Vänttisen valjaat. Sitä paitsi, jos tuhlaa eläimiin niin sitä ei oikeastaan lasketa kun ne on joka jutun ansainneet (vaikka tunteekin jälkikäteen itsensä pinnalliseksi kun huomaa ettei karvakaverit jaa sitä samaa innostuksen määrää uusista hankinnoista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluu juu. Pitää vaan hammasta purra, että pysyy niitten kanssa kohtuudessa, ettei tuu yliannostus. :p Onneks maailmassa on niin paljon kaikkea muutaki kivaa, jonka ostamisen järkevyyden kanssa painia... Ja aika pitkälti ihmisillehän noi kaikki erilaiset elukkahärpäkkeet onkin tarkotettu. Ei elukat niistä välitä, mut ihmisiltä pitää saada rahat pois. Hyvin ovat onnistuneet, sillä mekin pärjättäis tosi paljon vähemmällä kuin mitä meiltä nykyään löytyy, eikä sekään silti mukamas riitä, ku törmää tuolla kylillä johonkin uuteen kivaan "tätä meillä ei vielä ookaan" -tuotteeseen. :D

   Poista
 3. Hehee, omalla sakemannilla on samanlainen piikkilankapanta :D Oli jokin aika sitten tarjouksessa Oulun muskettikoirassa 2 eurolla.

  VastaaPoista
 4. Damn, sait omas sitte vielä halvemmalla ku me! :D Ei pöllömpi diili.

  VastaaPoista
 5. 20e KOKO KASA!!! MULLE KANS :D tahtoooo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää hakea oma, koska toi kasa on MUN! ;p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)