maanantai 4. helmikuuta 2013

Ajoneuvos

Sanoin tyypille tänään, että "mä lähen ny käymään Lahessa ja sä et pääse tällä kertaa mukaan." Vastaus ei kuulemma kelvannut, joten...


...tuommoinen siellä takapenkillä sitten pönötti, kun huristelin pitkin kotikylän raitteja. x) Eräät ne vissiin oikeasti tykkäävät tuosta autossa jumittamisesta. Emäntäänsä se on tullut tullut tuossakin. Pöljä, mikä pöljä.

Harmi kyllä reissun aikana selvisi myös, ettei vanhasta potkukelkastani ole enää muuksi kuin kaatopaikan täytteeksi. Saa nyt sitten nähdä jäikö kelkkailu meidän osaltamme pariin hassuun kertaan, ilman kelkkaa kun ei paljon kelkkailla ja muutakin rahanmenoa olisi. Noh, katsellaan rauhassa. Ei se meidän maailma kelkattomuuteen kaadu, kun ollaan kerta tähänkin asti ilman selvitty. :)


6 kommenttia:

 1. Heips! Teille olis haaste :) Toivottavasti otat sen vastaan ;)

  http://doo-ooris.blogspot.fi/2013/02/haaste-otettu-vastaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kerran oon ton tehnykin jo, mut vois kai sitä uusiks koittaa joskus. Taitaa vaan olla pari ennestään rästissä jo... :p

   Poista
 2. Kätsy tuo takapekin suojapeite. Mistä hommattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlistä (merkki muistaakseni Zoofari). Tosi kestävä ja muutenki hyvä! Monet muualta hankitut meni muutamassa viikossa rikki millon mistäkin, mut toi kestää.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)