maanantai 18. helmikuuta 2013

Pilalle jalostetut

Kyllä on nykyään meno villiksi koiramaailmassa mennyt. Julmaksi suorastaan. Ihmisten toimesta jalostetaan oikein tahallaan rotuja, jotka eivät enää omin voimin pystyssäkään pysy! On tämä kamalaa, kamalaa kerrassaan.
Katsokaa nyt vaikka ihan ite, miten vaikeaa tuollaisen pienen selvästikin täysin pilalle jalostetun mäyräkoirankin elämä voi olla. Tasapainotukset aivan pielessä, niin ihmekös tuo, kun kropan hallinta on hukassa. Voi pientä koiraparkaa... Ja näyttihän tuolla vilahtavan pilalle jalostettu saksanpaimenkoirakin. Kuinka ne julkeaa kylvää tähän maailmaan sakemanneja, joiden elämän päätarkoitus ei olekaan syödä pikkukoiria välipalaksi?! Tuollaisia saamarin nössöjä teettävät. Rodun mainehan tässä menee! Aivan pöyristyttävää. Minne tästä kaikesta voi valittaa?

Juupa juu. Että hintsusti vähemmän ryppyotsaista viikonalkua vaan teille kaikille! ;)


6 kommenttia:

 1. Mun on pakko lopettaa tän blogin lukeminen:( Koirakuume kasvaa ja mies on sitä mieltä, että kyllä tuo kattilauma saa luvan riittää. Pah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Koita ny sinnitellä, jooko? :D Toi koirakuume on paha. Se vaivaa muakin, aina ja ikuisesti. Ja kissanpentukuumekin siihen vielä päälle, niin... Ei se auta, vaikka on noita omia rutisteltavia jo ennestään.

   Poista
 2. Nyt on aivan pakko kompata Anonyymia. Tästä blogista ei milloinkaan osaa aavistaa että mitä eteen tulee. Onneksi muistan jo ne blogit joita lukiessa ei kahvia hörpitä, sen verran monta kertaa on naurettu kahvit näytölle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan ton tosi suurena kohteliaisuutena, joten iso kiitos palautteesta! ;p

   Poista
 3. kyllähä sitä nyt vähemmästäki väsähtää ja viskoo selällee ku on noi lyhyet jalat! hehe! :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)