keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Väliaikavideoita

Sillä välin, kun allekirjoittaneen bloginpäivitysvälineistöä (joka ehkä tietokoneenakin jossain piireissä tunnetaan) päivitellään nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi (se "...raksuti...raksuti...töks...ja-taas-näköjään-bootataan..." -tekniikka kun ei oikein kyseisiä kriteerejä täyttänyt) eikä kuvankäsittelypuuha monen muun puuhan ohessa toistaiseksi oikein onnistu, saatte katseltavaksenne muutaman hengailupainotteisen Hollola-videon viime kuulta. Kyllä, videolla vilahtava sakemannikin se siellä taas vain rennon rauhallisesti hengailee. ;) 


Samainen pystykorva on lähdössä tänään Nanaa treffailemaan, mutta koska päivän kelinä on sääennusteiden mukaan lähinnä ihkua vesitihkua, tuskin kannattaa mitään ikimuistoista kuvasatoa reissultamme blogiin saakka odotella. Jotain nyt ehkä kuitenkin, mutta se on sitten ihan oma juttunsa milloin niitä säälittävän harmaita kännyräpsyjä saadaan väänneltyä julkaisukuntoon asti. Palailemme asiaan heti, kun tekniikka kykenee jälleen yhteistyöhön. :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat venäläiset ja edes hieman energisempi saksalainen :D Hitsi, tuli noista vinttisten touhuista ihan kissojen ulkoilu mieleen, kunnon pönöttämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Siinä ei paljon vauhdin hurmaa koeta, noin niiku normioloissa. Eri juttu sitte, ku iskee se ei niin yleinen juoksukohtaus, jolloin meinaa isostaki tontista tila loppua kesken. :p

   Poista
 2. No ja minä ensin mietin, että lehmiähän siellä ravaa pakkasessa...... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmiksi mäkin noita monesti sanon, että kai niissä jotain yhdennäköisyyttä on oltava. ;p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)