tiistai 12. maaliskuuta 2013

11 kysymystä -haaste (osa 3)

Jatketaan näin pienen tauon jälkeen näiden rästihaasteiden läpikäynnillä. Nämä kysymykset me saatiin Ellalta, kiitos! :) Edelliset osat haasteen säännöt mukaan lukien löytyvät haaste-tagin alta. Ja kuten jo edellisen haasteen yhteydessä sanottua, vastailen nyt vain näihin meille osoitettuihin kysymyksiin haastamatta enää muita. Kuvitukseksi survoin kännykkäsohelluksia eilisen lenkin varrelta, eli kuvat eivät liity noihin vastauksiin mitenkään, mutta onpahan jotain piristettä tekstin seassa, jos ite vastausten lukeminen ei jaksa kummemmin kiinnostaa. :)
1. Kesä vaiko talvi? Miksi?

Kyllä se kesä on. Ulkosalla on enemmän tekemistä ja mukavampi hengailla vaikka koko päivä. On huomattavasti kivempaa istua nurtsilla auringonpaisteessa kuin lumihangessa arse jäässä. :p Talvella ulkoillessa on lähes pakko tehdä jotain koko ajan. Caron myötä olen tosin löytänyt talvestakin uusia hyviä puolia. Ennen omaa koiraa talvi oli vain yksi iso riesa, jonka toivoi pian päättyvän, mutta eipä ole enää (toki jos saisi valita, kesä kestäisi vähintään sen 9kk vuodessa. :p).
2. Jos olisit halunnut muuttaa elämässäsi jotain, mitä se olisi?

Hmm, "olisin halunnut"? Vastataan nyt sama, mitä haluan parhaillaankin muuttaa eli asuinpaikka. Haluaisin asua laumoineni omakotitalossa jossain sopivan korvessa, luonnon helmassa. Tietynlainen erakkoelämä sopii meidän porukalle parhaiten eli mitä vähemmän hässäkkää ja naapureita, sen parempi. Luulen, että tämän myös eläimet allekirjoittavat. :p3. Mikä on lempimatkakohteesi?

Joku kiva saari Päijänteellä. Siis sellainen, minne pääsee vain veneellä eikä muita samalla saarella majaile. Ai mikä erakko, häh?
4. Minkälaisesta tulevaisuudesta haaveilet? Olisiko se kenties punainen tupa ja perunamaa?

Mielellään ei punainen, mutta muuten kuulostaa hyvältä, juu! Kissoja ja koiriakin haluan tulevaisuudessa useamman kuin mitä nurkissa parhaillaan pyörii, mutta nykyiseen kämppään niitä ei ole tulossa.
5. Tavoitteesi seuraavalle vuodelle?

Mulle riittäisi vallan hyvin, että selvittäisiin tästä vuodesta ilman mitään isompia terveyspulmia, ihan koko lauma. Kaikkeenhan ei voi oikein ite vaikuttaa, joten tiedä sitten kuinka "tavoite" tuo voi olla. Toive ehkä enemmänkin. :) Toki olisi kiva myöskin kehittyä koirankouluttajana/omistajana, enkä näe syytä miksei näin myös tapahtuisi. Oppia ikä kaikki, nääs, luupäillekin. :p
6. Lempivaatteesi, missä mieluiten vietät aikaasi?

Kotona jotain sellaista rentoa, mikä ei elukankarvoista taikka koiran kuolasta liikoja säikähdä, ja kodin ulkopuolella taasen jotain pääväriltään pirtsakan mustaa taikka muuta sotkun kanssa huonosti toimeen tulevaa.7. Millaista musiikkia kuuntelet mieluiten? 

Tähän vastasinkin jo aiemmassa haasteessa, mutta toistetaan nyt lyhyesti: tosi monenlaista, fiiliksen mukaan. Ehkä eniten metallimusaa, mutta tosi kaikkiruokaisesti muutakin mieluiten suomeksi taikka englanniksi laulettuna, jos laulua mukana on.
8. Jos perustaisit yrityksen, millaisen perustaisit?

Todennäköisesti jotain koiriin tai kissoihin liittyvää, mutta sen tarkemmin en osaa sanoa, kun en ole tässä nyt ainakaan heti kohta yrittäjäksi suuntaamassa. Eläinten parissa olisi joka tapauksessa kiva touhuilla. :) Myös joku autoiluun liittyvä yritys voisi kiinnostaa.9. Kuka on tärkein henkilö elämässäsi? Vain yksi!

Minä ite tietysti, koska ilman mua tämä mun elämäni ois, noh, aika olematonta. ;)

10. Sipsit vai suklaa? Kenties joku muu sittenkin?

Ei kahta sanaa: suklaa. Nyt ja aina. (Ja sen kyllä huomaa!)11. Voisitko kuvitella itsesi metsäkoneenkuljettajaksi?

Todellakin voisin! Kaikenlaiset isot renkain ja moottorein varustetut härpäkkeet kiinnostavat kovasti (joskus haaveilin aika vakavissanikin urasta esim. rekkakuskina), joten miksen voisi metsäkoneeseenkin tutustua.

Hassuna nippelitietona muuten mainittakoon, että myös tuo meidän Sinni rakastaa isoja työkoneita. Nimittäin aina, jos sellainen jossain ikkunan takana häärää, istuu katti vekotinta kauan ja hartaasti tuijottelemassa. :p Blogipostauskin on aiheesta joskus tehty, mutta minä vuonna ja missä kuussa, niin ei mitään hajua. Jääpi tähän linkkaamatta siis.


6 kommenttia:


 1. Tässä http://karvahelvetti.blogspot.fi/2009/10/pelonsekaista-ihailua.html eli 8.10.2009.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei ole varmaan kuin pari viikkoa kun sen näin... vähän selailin kun oli luppoaikaa. Sulla on niin hyviä kuvia täällä, sun vika.

   Poista
  2. Sulla on oltava totisesti "vähän enemmänki" sitä luppoaikaa, jos noin vanhoihin postauksiin eksyit. :p Mahotonta meininkiä... Ne vanhat kuvat on säälittävän pieniä, kiitos entisen blogipohjan, mut ei maha mitään.

   Poista
 2. Muistan kun aikoinaan oltiin ostamassa erästä taloa kylältä ja ennenkuin kauppakirjoja oli ees ehitty suunnitella, olin jo alustavasti hommaamassa meille valkosta sakemannia, yli-ikästä kania (kuulu talokauppaan) ja papukaijaa jota kukaan muu ei halunnu koska se kiroili niin paljon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika löytö on tommonen talo, jonka kauppahintaan kuuluu kani. :D Ja kiroileva papukaija ois aivan mahtava lisä meiän laumaan. Täällä vaan keskenkasvusesti naurettais kaikelle, mitä semmonen suustaan päästelis. x)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)