lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sanat hukassa

Jaaritusten jatkoksi pelkkiä kuvia eiliseltä. Pysyypähän edes joku tasapaino tässä touhussa, niih. Okei, jos totta puhutaan, kulutin eiliseen maratonpostaukseen koko loppuviikon sanakiintiöni. Nyt ei vaan enää pysty, ei kykene. :p Onneksi noita kuvia piisaa aina!
10 kommenttia:

 1. Täällä uusi Karvahelvetin lukija ja Caron fani. :) On se vain komea koiruus. :) Sulla on kiva blogi, mukavan rennolla asenteella ja kivoja/hienoja kuvia. :)
  Kovasti oon yrittänyt kuvista tiirailla missä päin Oulua te liikutte. :D Ihan varmoja aluetunnistuksia en oo vielä tehnyt. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve vaan ja kiitos kivoista sanoista! :) Ja tosiaan ihan tarkotuksella pyrin siihen, ettei kuvista meiän "hoodeja" liian hyvin tunnistais (ei sillä, että asia ois mikään suuri salaisuus, mut itestä jotenki kivempi niin), eli jos joku päivä keksit paikan, nii hys hys sitte vaan. ;D

   Poista
 2. Tämän päiväisistä kuvista joku aavistus mulla on, mut ei huolta, en huutele ääneen. ;) Lähinnä sillä silmällä tiiraillut, et mistä teät vois bongailla livenä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva. :p Ja kääk, ei meitä kannata bongailla! Näytetään niin pahoilta, että silmiin vaan sattuu. :D

   Poista
  2. Ette te niin pistäviä voi olla et silmiin sattus! :D Sakemannikuume vaivaa ja olis kiva tutustua sekä koiruuksiin että omistajiin. :)

   Poista
  3. Voidaan olla, usko pois. :D Senkin takia me juostaan kaikki päivät pitkin metsiä, ettei vaan turhaan peloteltais viattomia sivullisia...

   Poista
  4. Harmi. :(
   Seurailen teän elämää ja kommelluksia sitten täältä ruudun takaa. Sun juttuja on mukava lukea, tykkään sun kirjoitustyylistä. :)

   Poista
  5. Turvallisinta niin. ;) Saa meille toki huikata, jos satut tunnistamaan tuolla kylillä. :) Aina me silloin tällöin "vastoin omia periaatteitani" pysähdellään, ku noita sakemannifaneja sattuu kohille ja ihan välttämättä haluavat koirasta höpistä, vaikka pääasiassa pyritään liikkumaan lenkillä niin, ettei huomioitais muita kulkijoita kauheesti.

   Poista
 3. hahahah toi tokan kuvan ilme :D mainioita kuvia taas kerran! nyt saat taas miljoona kommenttia kun oon ollut vähän kadoksissa blogimaailmasta ja pitää ottaa kiinni postauksissa siihen asti mihin viimeksi jäin monta viikkoa sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo huomasin, että pikkusen oli tullu uusia kommentteja. :p Vastailin kaikkiin tossa just, huh huh!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)