perjantai 24. tammikuuta 2014

Karvakasa

Tällainen isohko karvakasa löytyi tänään sohvaltamme lojumasta eikä kyseessä ollut muuten edes ensimmäinen kerta. Pitäisi vissiin siivota vähän ahkerammin...12 kommenttia:

 1. :-D Meiltäkin löytyy samat kaksi nukkapalleroa milloin mistäkin. Viimeksi tänä aamuna toinen ajelehti niin pahasti tiellä, että oli pakko nostaa syliin ja kysyä mieheltä, onko hän tietoinen, että meidän asunnosta löytyy tällaisia kummallisuuksia. Oli kuulemma vastaavanlaisen nähnyt joskus aiemminkin... Huomenna onneksi on siivouspäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi karvakasaa on jo kiireellisen suursiivouksen paikka. Hätätila päällä, jos ei äkkiä hoida asiaa. ;)

   Poista
 2. Meiltä myös löytyy vastaavanlaiset karvapallerot hyvin usein milloin mistäkin! Juuri tänään yhtä karvapalleroa imuroitiin oikein antaumuksella, viikonloppusiivouksen kunniaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän karvapallero, siis toi kuvassa oleva, sais tasan tarkkaan viimesen halvauksen, jos sitä lähtis imuroimaan. :D Imuri on sen pahin vihollinen tai ainaki yks niistä kaikista pahimmista. Mut se vähän erilainen pallero, se isoin ja äänekkäin, rakastaa imuroiduksi tulemista.

   Poista
 3. Meiltä ei löydy sohvalta koskaan karvapalleroa, mutta jonkin hämmentävän pitkä ja karvainen mato sinne aina aika ajoin ilmestyy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvamadot on ihan yhtä pahoja ja vaativat akuuttia siivousoperaatiota, hrrrr!

   Poista
 4. Kerrassaan upea karvakasa! On noita täälläkin aina silloin tällöin näkynyt...:)

  VastaaPoista
 5. Ei hätää! Sinisilmäiset karvapallerot eivät ole vaarallisia.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)