keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ragdollin luonne

Olen muistaakseni maininnut tästä asiasta blogissa joskus ennenkin, mutta kertaushan on tunnetusti opintojen äiti: "Ragdollien hurmaavin piirre on niiden luonne. Seurallisuus, leikkisyys, lempeys, luottavaisuus, älykkyys ja huumorintaju ovat rodulle tyypillisiä ominaisuuksia." (Lähde: Suomen Ragdoll-kissayhdistys)Just joo. Hurmaavin, my ass. Yhden jutun ne rodun todelliset asiantuntijat tuosta söpöstä listasta unohtivat ja se juttu on semmoinen pikkujuttu kuin TOTUUS. ;)

Terveisin nimimerkki: "Ragdoll-tyrannian uhri jo vuodesta 2007"


22 kommenttia:

 1. Painoin "ulvon naurusta", sillä sitä juuri tein. :D Ihana tyranni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, ku itteäki toi naurattaa aina vaan uudelleen. :D

   Poista
 2. Herramunjee mikä lyönti, tolla tyrmäis kyllä isommankin kiusankappaleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, esim. koiran... T: Pelossa elävä Caro

   Poista
 3. Eikä :D Tän videon perusteella yksikään ei osunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei osunu, ei. Sinnillä on huippuunsa hiottu tyranninväistelytaktiikka ja tyranni ite on äärimmäisen kömpelö ja saalistuskyvyiltään vähintäänki kehno. Onneks niin, sillä muuten täällä tulis ruumiita... ;)

   Poista
 4. Sinni parka :D voisin kuvitella meidän kotikissan tuohon samaan tyrangin asemaan... Pätkin on kyllä toisaalta ihasteltavan kissamaisen omahyväisen pätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä seuraleikkeihin tykästynyttä Sinniä käy usein sääliks, ku kissa"kaveri" haluaa antaa vähän väliä turpiin, jos toinen ehottelee jotain kivaa yhteistoimintaa. x) Ja joo, noi sun mainitsemat kissamaisuuspiirteet on totisesti jopa Pätkikselle annettu eli kai se lopulta silti kissa on, haha!

   Poista
 5. Voi ei, nyt kyllä nauroin! :-D Vaikka meidän hupsut untuvapallot mätsää aika hyvin rotukuvaukseensa, luuvitosta osataan silti tarpeen tullen heilutella. Ja melkein pelkään Nuppua silloin, kun se köyristää selän, pörhistää karvat, ärisee hurjasti ja ottaa sivuttaisia laukka-askelia. Melkein, mutta en silti ihan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pätkis tekee tota samaa karvanpörhistelylaukkaa, mut vaan äärimmäisessä hepulissa enää nykyään. Nuorempana se oli yleisempää samoin ku kyky jonkinmoiseen huumorintajuun. Nykyään se huumorintaju on aika pitkälti muisto vain ja tilalle on tullu sähinällä kuorrutettu tyrannia. :p

   Poista
  2. Huh, täytyy vähän pitää silmällä Nuppulaista ja kertoa sille vitsejä tasaisin väliajoin, jotta huumorintaju säilyisi. Tosin aika koomista tuo tyrannointikin tavallaan on - varsinkin kun tietää, miltä kyseisen "gangstan" varvaskarvat näyttävät... :o)

   Poista
  3. Erittäin hyvä idea toi vitsinkerronta. Kaikki turvatoimenpiteet käyttöön vaan. Ja muista olla näyttämättä näitä meiän huonon esimerkin videoita Nupulle, ettei se opi happamaks, vaan uskoo, että raggiksen rotumääritelmä on se ainoa oikea totuus, jonka mukaan myös eletään. ;)

   Poista
 6. Jestas, Pätkiksen lelulla ei muut leiki :D Melko tömäkät napautukset - onneksi eivät tosiaan osuneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan leiki. Se on melkein nirri pois, jos ei varotusta uskota. :D

   Poista
 7. Kiitos illan nauruista :D Meilläkin Jami on aika uhmakas tapaus. Tosin taitaa olla siinä iässä, ettei mitään uskota. Toista kissaa pyörittää ihan 6-0 eikä usko vaikka se sähisis Jamille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mittää. :p Meillä on nii keskinäistä rauhaa rakastavia noi muut elikot, ettei kukaan koskaan pistä tolle yhelle hanttiin, vaan jos ihan älyttömäks meinaa mennä, nii emäntä saattaa sähähtää kulisseista ja sitä uskoo jopa suuri ja mahtava Pätkis. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)