maanantai 6. tammikuuta 2014

PLÄÄH!!!

Tämä Pätkiksen paljonpuhuva ilme kuvastakoon teille laumamme yhteistä mielipidettä päivästä toiseen vallitsevasta muka-talvesta eli "sumu-vesi-räntä-loska-voi-jumankauta-tulis-jo-sitä-luntaaaaaaaargh!!!" -säästä......vaikkakin jos totta puhutaan, ei Pätkistä hetkauta kyllä pätkääkään millainen keli ikkunan takana vallitsee. Mutta meitä muita hetkauttaa, joten Pätkiksen alati hapan pärstä saa luvan kuvastaa justiinsa sitä, mitä me halutaan, niih!


4 kommenttia:

 1. Hah, voin kyllä sanoa, että _minunkin_ ilmeeni on juuri tuollainen, vaikken kissa olekaan :) Ihan oikeasti tuo sumu, tihku ja muta tympii ihan yhtä paljon kuin lumi tympi edellisenä huhtikuuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. :) Lumeton talvi ei ois mun mielestä yhtään niin kurja, jos se ois KUIVA, vaan toi jatkuva kosteus on sellanen juttu, että ei hirveesti innosta. Kameraakaan on turha viiä ulos kastumaan ja hajoamaan, hmph... Loppuviikon pakkasia ja lumia ootellessa!

   Poista
 2. Me taas tykättään näistä plussakeleistä! Ootappa ku pakkaset tulee ja alkaa nenänpäätä ja sormia, varpaita (ja tassuja) paleltaan.. hrrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi hyi, ei voi tykätä. :p Ja niin muuten ootanki! Noin 10 astetta pakkasta on paras talviulkoilukeli ja jos ennusteet pitää paikkansa, sitä me viikonlopuks saadaan. Eikä meillä palele sormet eikä tassut, ku on säänmukaset kuteet, reipas lenkkeilyvauhti ja ilonen mieli. ^^

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)