tiistai 21. tammikuuta 2014

Ällöjä videoita ja käytöstapojen opettelua

Saatoin käydä taas tuossa eilen vähän kyläilemässä ja Kallea lällyttelemässä aivan kuin se kamala pentukuume ei olisi jo toissapäiväisestä reissusta tarttunut. ;) Vastassa oli muuten tällä kertaa täysin eri kaveri kuin edellisenä päivänä: toki tyyppi nukkui edelleen aika paljon, mutta huomattavasti ekaa päivää aktiivisemmin se myös leikki ja otti kontaktia muihin paikallisiin nisäkkäisiin. Kissan nenää tuli lipaistua, isoja poikiakin nuuskittua ja syliinkin iski kova hinku aina silloin tällöin torkkuja ottamaan. Ja se häntä! Voi että siinä riittääkin virtaa! 





Caron pönttö se vaan meni ja säikäytti penikan kertaalleen ylilähentelevällä olemuksellaan ja erityisesti jättimäisellä tassullaan, jota piti turhan reteästi pienen suuntaan ojennella samalla kun hönki niskaan. En kyllä erityisemmin arvostanut kyseistä tapausta, sillä juuri noita ääliömäisyyksiä olisi vähän niin kuin tarkoitus välttää, vaan pakosti noita kai sattuu, noita säikähdyksiä, vaikka kuinka pyrkisi tutustumisia valvomaan ja rajoittamaan. Onneksi kukaan ei sentään syönyt ketään, joten eiköhän se kaveruus siitä lähde paremmaksi jalostumaan, kun näkevät useammin ja Carokin hoksaa, että ne tassut on pidettävä kurissa ihan joka kerta, ei vain joka toinen. x) Uuttahan tuo pennun kanssa kaveeraaminen on sillekin, aika harva (eikä muistaakseni yksikään tuttu muuta kuin aivan ohimennen kylillä törmätessä) kun on uskaltanut varta vasten pientä pentuaan ison häslän nenän eteen tuoda, joten on kiva päästä kehittämään tätäkin elämän osa-aluetta kaikessa rauhassa paikassa, jossa koirakokemusta myös tästä pentuihin totuttamisesta piisaa. :) Hitaasti hyvä tulee.


12 kommenttia:

 1. Voi toista ♥ Niin pieni ja niin söpö.

  VastaaPoista
 2. Siis eih mitä videoita! Ihana! Niin tulee tosta naamasta Ässän pentuna mieleen. Ai että. Tulee hyvä mieli näistä videoista ja lievittää(?) tätä odottavan aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan "lievittää" hirveesti juu. ;) Ite oon "muutaman" kerran näitä videoita kans katellu ja joka kerta pitää huokailla ja virnistellä silleen typerästi.

   Poista
 3. Fiksu pikkukaveri: kun ei ylety tervehtimään sängyllä makaavaa kissaa, voi yrittää kiskoa päiväpeiton kissoineen lattialle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. :p Kissaparka joutuu keksimään pian uusia turvapaikkoja, joskaan vielä ei oo tuntunu olevan hirveesti tarvetta ja hermojen menetyksiä kummankaan puolelta.

   Poista
 4. Lopeta. Tämä riitti jo. Kuume on huipussaan, ei yhtään enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D "Lukeminen omalla vastuulla" -teksti ois vissiin ihan passeli lisäys tohon meiän bannerikuvaan...

   Poista
 5. Spanielikuumetta ilmassa täälläkin näiden jäljiltä. Mutta tunnustan nähneeni varoitukset. Oma vastuu pahin vastuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on noi pennut semmosia, että etukäteen tietää kuinka viisasta ois pysyä erossa, vaan eihän sitä ny pysty ja se on sitte menoa se. :>

   Poista
 6. ... saattaa olla että mä olen käynyt täällä. Taas. Ja taas. Ja taas.
  Huoh.
  Sä voisit muuten pitää postaustaukoa. Mä kun tulis taas tänne ton "vanhempi viesti" namiskan kautta, niin joka kerta joutuu painamaan useamman kertaa.
  ... ehkä mä laitan tän postauksen osoitteen suoraan tonne ylös vakipainikkeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klik klik klik. Sormijumppablogi. :D Ja ei, en voi. Kauheesti ois kaikkea juttua rästissä jo ilman taukoja, joten sun sormijumppatreeni senkun vaan vaikeutuu päivä päivän jälkeen!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)