keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hepulointia ja tekstitarroja

Lumi on tienoiltamme käytännössä kokonaan sulanut tai niin me ainakin luulimme, kunnes tänään törmäsimme lievästi sanottuna talvisen näköiseen rinteeseen. Samantienhän siinä seottiin. Koiran sekoilu tallentui videolle, emännän aivan täysin vapaaehtoinen pyllymäkiliuku alas tuota rinnettä sen sijaan ei - ja ehkä ihan hyvä niin. Koiran reaktioista päätellen kyseessä oli nimittäin hyvinkin kyseenalainen näky. ;)
Ja juu, meillä on noissa Julius K9 -valjaissa uudet tekstitarrat: "Pallofriikki" ja "Vahtikoira". :) Ihan kantajaansa kuvaavat, juu, mutta eivät lähellekään suosikkejani niistä, joita olen netissä nähnyt. Harmi vaan, etten ole vieläkään löytänyt Lahesta Maikin lisäksi toista kivijalkaliikettä, joka noita tarroja myisi tarjoten ehkä enemmän valinnanvaraa, joten noilla nyt joutuu pärjäilemään. Jatkakaamme etsintää.


8 kommenttia:

 1. Että jotkut voivat iloita noin lumesta! :)

  VastaaPoista
 2. Tarroja: http://juliusk9.fi/tuotteet.html?id=13/ ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyl mää noi nettikaupat tiiän (kiitosta vaan vinkistä, joka tosin oli tuttu jo. :) ), mut musta on aika kohtuutonta maksaa 4,90 euron ostokseen vielä 6,90 euron postikulut päälle. :p Justiinsa ton takia etin nimenomaan niitä kivijalkamyymälöitä eli ei postikuluja.

   Poista
 3. Lunta ja paljon, meillä tuli vaan hitusia. Kun saan valjaat niin Niilolle ehdottomasti
  pallofriikki ja toiseen löytyskö nirsk, narsk teksti, tulossa matsua. Ihana video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla vielä noita "koko talven vanhoja" lumia, muualla ku on käytännössä täysin sulaa. :) Ja ny täytyy myöntää, että meni aivan täysin ohi toi "tulossa matsua" -juttu, että tota mitä häh? :p

   Poista
 4. Siis latasin videon tosta nirs ja narsk hommasta, hah :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)