keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

We are back!

We are back, kaikin tavoin! :) Pääsiäislomamme ohjelmisto, kaikessa yksinkertaisuudessaan, koostui mökkeilypainotteisesta reissusta Pohjanmaalle ja Keski-Pohjanmaalle (poislukien kissat, jotka suuntasivat mummin passattaviksi ja ovat siellä muuten edelleen, eli vissiin niitäkin pitäisi tässä joku päivä kotiin lomiltaan haeskella). 


Koska kotiuduimme rättiväsyneinä vasta eilen illalla ja vielä edelleenkin olo on lähinnä kuin puulla päähän lyödyllä (päälle 400 ajokilometriä ilmastointilaitteettomassa autossa tekee jo ennestään haperolle pääkopalle usein aikamoisia ihmeitä. :p), palailemme tarkempiin reissutunnelmiin täällä blogissa myöhemmin, eli toivottavasti jo tuossa huomenissa. Nyt koitetaan sopeutua ajatukseen, että täällä etelässä on ihan tosissaan jo kevät eli hiirenkorvat ja kaikki! Äkkiä se meininki tähän vuodenaikaan muuttuu, kun lähtee vähän päälle viikon ajaksi kotinurkistaan pois kuleksimasta, monta sataa kilometriä pohjoisemmaksi. Emme valita, emme ollenkaan, kun sitä aiemmilta vuosilta tutuksi tullutta pysyvää paluuta tasamaastoiseen "pohjoiseen" ei tarvitse mietiskellä enää tänä keväänä ollenkaan. :)


2 kommenttia:

  1. Se on hyvä paikka lomailla, samoille suunnille ajelimme mekin tosin vain torstaista maanantaihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittu paikka, näköjään. :) Turhan monta tuulista päivää vaan sattu kohille, vaan kelpashan tota silti olla ja möllötellä, ku ei sentään satanu yhtä osittaista tihkupäivää lukuun ottamatta.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)