sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Keskenkasvuisia kakaroita

Kyllä muuten kannatti valittaa siitä auringosta. Heti tänään on nimittäin maa rännästä valkea eikä auringosta tietoakaan. Jee? :p Että siitäpäs sai taas, mokoma tyhmistä kitisijä. Noh, ainakin näkee muokkailla niitä kuvia, eli on tässäkin puolensa, hah!
Siitä puheen ollen, kurkistus eilisen ohjelmistoon. Siihen kuului reissu Leon ja Kallen residenssiin eikä siellä kitisty ollenkaan. Tai no vähän. Caro, tuo perinteisestä ainoan lapsen syndroomasta kärsivä kuranokka, ansaitsi sitä kitinää osakseen kuvitellessaan, että on ihan hyväksyttävää pölliä penikalta kaikki kepit ja lelut sekä urvettaa siihen päälle. Leollehan voi toki tehdä samoin, se kun ei sano koskaan kellekään pahaa sanaa ja hyväksyy kohtalonsa mukisematta. "Pikku" raasu. Mutta juu ei, ei ole kaikki maailmassa Caron omaa, vaikkei se meinaa aina öykkärin jakeluun mennäkään. Kyllä se ymmärrys tuon asioiden jakamisen suhteen ilmeisesti pikkuisen eilisen aikana taas laajeni, kun yhytin Caron ja Kallen kaivamasta vuorotellen samaa kuoppaa. Wow, edistystä!


Kallehan toki rakastaa Caroa kaikista sen töykeistä aivottomuuksista huolimatta. Kalle rakastaa kaikkia ja kaikkea. :) Caro on aivan ihmeissään, kun tuo koko takaruumistaan villisti vispaava luppakorva on vähän väliä tunkemassa naamaan kiinni isompansa suupieliä nuolemaan. Ja vaikka Caro olisi hetkeä aiemmin pienelle urvettanut, on Kalle pian makoilevan Caron tassun päällä aivan pokkana seisomassa ja vihjaamassa, että jotain sutinaa voisi vaikka kehittää. Harmi vaan, että tyypeillä on keskenään sen verran erilaiset leikkityylit, että pienetkin yritelmät päättyvät yleensä pennun säikähdykseen, mutta onneksi tilanne normalisoituu yleensä hyvin nopeasti. Carokaan ei enää säikähdä ja ota etäisyyttä niin herkästi, vaikka Kalle iholle tunkee. Eilen taisi muuten olla ensimmäinen kerta, kun kaikki kolme koiraa olivat hetken aikaa yhdessä pihalla ilman vahtivia ihmisiä. Ruumiita ei kokeilusta seurannut, mikä on mielestäni oikein ilahduttava juttu. :D


Sellaista edistystä täällä. Kuvailin eilen tyyppien ulkoiluista jokusen videonkin (no aika monta!) ja laittelen niitä tässä lähipäivinä jakoon, kunhan ehdin valkata joukosta parhaimmat. :)


2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! :)