lauantai 5. huhtikuuta 2014

Melekosia pulumia

Juu, niin on. Kaksi "melekosta pulumaa" ja kummankin aiheutti kevät erinäisine lieveilmiöineen.


Puluma yks:

Aurinko. 

Päivitäpä siinä nyt blogia, kun käpisteltävän valokuvan sijaan näytöltä loistaa oma naama, aamusta iltaan (ja sitten kun on pimeää, ei enää jaksa tai huvita, hah!). Se ei muuten ole kaunis näky se. Onnea on valoisa asunto ja läpikuultavat verhot, vai miten se meni? ;) Että jos ihmettelette hidastunutta päivittelytahtia, niin siinä on teille se pääsyyllinen, jolle voitte palautteenne laittaa. Kirosanojen kera mieluiten, kiitos!


Puluma ykkösen ratkaisu: 

Myönnä tappiosi ja ripusta ne tympeät pimentävät verhot takaisin ikkunaan.Puluma kaks:

Pulu. 

Tai oikeastaan pulut eli monta pulumaa. Ne ovat nimittäin keväthuumassaan keksineet parvekkeemme, jonne on niin mukava katolta ittensä heilauttaa keikkumaan, kakkimaan ja siipiään kosiokuntoon sukimaan. Arvaatte varmaan onko asia jäänyt kissoiltamme huomaamatta. No eihän se ole. Ei etenkään, jos sattuvat olemaan parvekkeella kaikki samaan aikaan, pulut ja kissat. :D Voin muuten sanoa, että tuli eilen kohtalainen kiirus, kun tuon kyseisen asiaintilan havaitsin. Onni onnettomuudessa, nuo armaat sisäkattimme olivat niin hämmästyneitä pulleiden paistien läsnäolosta, etteivät ehtineet muuta kuin kyyristyneinä vierailijoita tuijottaa. Vierailijoita, jotka eivät olleet kissoista millänsäkään, mutta joille sen saamarin valoverhon takaa kurkistaneen emännän naama oli kyllä jo aivan liikaa.


Puluma kakkosen ratkaisu: 

Osa 1. Salli kissojen parvekkeella hengailu vain tarpeeksi pahannäköisen järjestyksenvalvojan läsnäollessa (emäntä käy hyvin).

Osa 2. Myönnä tappiosi ja viritä se törkeän ruma verkko myös tämän asumuksen parvekekaiteeseen.


Parvekkeelle ois niiiiin kiva päästä...


...mut eihän toi ämmä anna lupaa...


...ku TOI YKS on taas tuolla!


Hää hää, jokos sun pääs räjähtää?!


4 kommenttia:

 1. No jo on pulumia Helevetissä! Vuan niin on emäntä ne ratkonu, lie ihan tolokun immeinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, älä ny niitä oikeita tolokun immeisiä kehtaa meikäläiseen verrata. Suuttuvat vielä, ku sillee haukutaan. :D

   Poista
 2. Voi kissoja. :D Kannattaa se verkko yleisen turvallisuudenkin vuoksi asentaa, noista ei koskaan tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ei tiiä. On meillä kaikissa edellisissä kämpissä verkko olluki, vaan nykysessä ei ennen tätä oo ollu tarvetta, ku näkevät maisemia telineestä ja "kurkistusikkunasta" niin hyvin, ettei kiipeilemiset kaiteilla kiinnosta ollenkaan. Vaan on se ny tänneki laitettava, kiitos noiden pulujen, jotka niillä kaiteilla hyppii. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)