keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Sylikissa Sinni

Se on siinä aina. Oli syli vapaa tai ei, niin siinä se on, tai vähintäänkin tulee hetken päästä olemaan. Se on siinä kun luet, bloggaat, surffailet netissä, katsot telkkaa, näpräät kännykkää tai otat kesäisin aurinkoa parveketuolissa lojuen. Ihan aina siinä silmät puoliummessa kehräten, sikeässä unessa tuhisten tai väkivaltaisesti - toki omasta mielestään "hellästi" - naamaa puskien. Raivostuttavan ihana lämpöhakeutuva ohjus, sylikissa Sinni.


Aja sitä nyt sitten tuosta poiskaan. ;)


7 kommenttia:

  1. Moi ! Sun blogia on kiva lukea ! Löysin tämän parisen viikkoa sitten ja oli aivan pakko lukea aivan kaikki jutut ! Kerrontasi on hauskaa, kuvat on hyviä ja muutenkin blogin tunnelma on mukaansatempaava. Itsellä on pikkuinen karvapallokoira, bichon frise ja haaveilen siperian kissasta...Mukavaa syksyä sulle ja kavereille ! Jään seurailemaan tarinoita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos tosi kivasta kommentista ja huh, onpa sulla ollu melkoinen luku-urakka, sillä on noita tekstejä tosiaan muutama tässä vuosien saatossa kertyny. :D Oikein hyvää syksyä myös sinnepäin koko laumalle ja toivottavasti tykkäät näistä höpinöistä myös jatkossa. :)

      Poista
  2. Ehei, ei tuommoista söpöläistä mihinkään voi hätistää. Silittelyä vaan <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)