lauantai 22. marraskuuta 2014

Valkeaa hysteriaa

Kukaan ei varmaan ole vielä kuullutkaan, että etelään satoi eilen lunta ja nyt on elo niin jännää että huh sentäs! ;) Joo-o, hippusen on meinannut moinen aiheeseen liittyvä yleinen hysteria hihityttää (taitaa tosin olla lähinnä median lietsomaa hysteriaa se, ei niinkään tavallisten lumessa tallaajien), mutta on sitä ehditty muutakin kuin hihitellä. Nimittäin ulkoilla! Tänään ohjelmassa oli tuttuja lenkkeilymaisemia, keppejä, kaivuuhommia ja lumen syömistä pönötyksin ja pyrähdyksin kuorrutettuna. Olisi sitä kai voinut pöllömminkin lauantaita viettää, ainakin tuosta koiran suunnalta korviin kantautuvasta raukeasta tuhinasta päätellen. :)






































10 kommenttia:

  1. Tosi upeita kuvia! Siellä on ihan kivasti lunta, täällä jo häipyilee se vähäkin.

    Nauratti blogin lukulistaa selatessa, kun ensin oli otsikko "valkeaa unelmaa" ja heti perään tämä sinun "valkeaa hysteriaa" :D Asiat voi nähdä niin monella tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Täällä on ny eniten lunta, mitä on tähän mennessä ollu. Kivaa vaihtelua harmaisiin maisemiin, vaikka tuskinpa se täälläkään loputtomasti maassa pysyy. Pääasia ois, ettei ois loskaa.

      Aijaa, aika hyvin sattunu. :D Hysteriaa, unelmaa, kaikki käy. :p

      Poista
  2. Tänne vasta tuli tänään lisää lunta, eilen oli jotain kuuran tapaista. Kävikö nyt niin, että lumi yllätti koiruuden :D Kai siitäkin jonkun lööpin saisi aikaiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainaki tuntuu yllättäneen, käytöstavoista päätellen, hmph... Tuntuu nimittäin hetkittäin, että taluttaa ADHD-kengurua, mikä ei kyllä millään muotoa oo toivottu muutos. :D "OMISTAJA KAUHUISSAAN - EI MITÄÄN TAPOJA!" vois olla ihan toimiva ja totuudenmukainen lööppi...

      Poista
  3. Lumi on melkoisen hauska juttu! Täällä lumi on on/off, joskohan tänään käytäisiin Haikun kanssa viimein testaamassa miltä se lumi tuntuikaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testailemaan, jos sielläki vaikka jonkunlaista hepulia siitä seurais. :p

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia :) Paras on toi 6. ja viimeinen ♥ Rapsutuksia Carolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme kehuista ja rapsutuksista! :) Ja pakko myöntää, että toi viimeinen kuva on myös omia suosikkejani tässä kokoelmassa. :)

      Poista
    2. Ollos hyvä :) Jokos oot Rexin blogin lukija? Jos et niin liity ihmeessä ^_^ http://rexgameplayer.blogspot.fi

      Poista
    3. Enpä muista näin äkkiseltään. Pitää tarkastaa asia paremmalla ajalla. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)