lauantai 10. joulukuuta 2011

Hiljaista ja valkeaa

Blogiparka meinaa jäädä täysin heitteille arkielämän kiiruksen keskellä, vaan tätä tämmöistä haipakkaa pitää vaan koittaa kestää vielä ainakin vajaan viikon verran. Myös valokuvaushommat ovat jääneet hyvin vähäisiksi, päivät kun ovat niin hämäriä, ettei kuvaamisesta tule hölkäsen pölähtämääkään, ainakaan tuolla ulkosalla siis. Pirun nättiähän luonnossa silti on, vaikkei kuvaus oikein sujukaan. :)

Tässä kuitenkin säälittäviä kuvausyrityksiä itsenäisyyspäivältä vain ja ainoastaan siksi, että olisi edes jotain blogissa julkaistavaa. Jos parhaat kuvat ovat vielä sinnikkään photaroinninkin jälkeen kyseisen kaltaista (ylivalottunutta taikka synkeää) kakkaa, on varmasti hyvin helppo ymmärtää miksi kameran raahaaminen mukana lenkillä ei ole kummemmin maistunut...4 kommenttia:

 1. Näkisitpä mimmosta on tänään, ku eilisestä asti on satanu lunta. :p

  VastaaPoista
 2. Turhaan olet niin kriittinen omille kuvillesi, taas hienoja talviotoksia!
  Täällä on tupruttanu koko viikon melkein yhtä soittoa, alkaa olla aika rankkaa tuolla hangessa kahlata... Vissiin pitää sit kerralla koko syksyn edestä sataa! :D

  VastaaPoista
 3. Mä ahistun puhkipalaneista kuvista... Ja kuvista, joissa koirasta näkyy suunnilleen pelkät ääriviivat. Tulisin siis tod.näk. hulluksi, jos mulla sattuis olemaan kokomusta koira, josta pitäis yrittää saada (mun mielestäni) hyviä kuvia, kuvat ku eivät tunnu onnistuvan nykyisestä epämustastakaan. :D

  Voi vitsi, oiskin kiva päästä kahlaamaan hangessa, sillä täälläki sitä lunta piisaa. :p Me vaan satutaan kaiken muun hyvän lisäks olemaan kuumeessaki tässä, nii on jääny noi hillumareissut vähän vähemmälle ny.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)