maanantai 12. joulukuuta 2011

Puikkonokat ja töppöjalka

Muistinpa tuossa aamukahvikuppiin pärskiessäni (kyllä, kuten monissa muissakin ihmislaumoissa, myös meillä tuo himputin kiva alkutalven flunssa elää ja voi vallan mainiosti, "jes!"), että onhan tuolta marraskuun alusta vielä tallessa kuvia, joita blogissa ei ole aiemmin nähty. Laitetaas niitä nyt näytille tuoreempien otosten puutteessa. 


Lähetäänkö Leo Kiinaan? 

Öö... 

Tanssii puikkonokan kanssa.

Herkkä Kauniit ja Rohkeat -tuijotus. 

Kaivuri työssään. 

Luova tauko. 

Moi! Mä tuun ny hieromaan nokkaani sun linssiin. 

Jotta nuuuuuusk! 

Haispas se pahalle...

Venäläinen haikoirahan se siinä.


Eikä muuten mene enää kauaa, kun saadaan tästä kolmikosta astetta valkoisempaakin materiaalia, mikäli siellä Hämeessä sitä lunta joulun tienoilla maasta löytyy. Parasta olisi löytyä, sillä minähän en mitään kurakuvia meinaa enää tänä vuonna ottaa, ettäs tiedätte!

4 kommenttia:

  1. Ekassa kuvassa näyttää borzoi aika jättimäiseltä tai Caro kääpiöltä. :) Toisissa sitten kuvakulmat taitavat näyttää enemmän oikein. Oli muuten hieno näky joskus vuosia sitten, kun ratsukko ja venakko kulkivat rintarinnan, sitä vinttikoiraa oli jonkun verran koulutettukin kai, kun yleisellä hevosalueella (ravirata & kenttä + ratsastuskoulu) pystyi irrallaan kulkemaan.

    VastaaPoista
  2. Juu ei ne ihan noin erikokoisia sentään oo, mitä siinä kuvassa. :p

    Heh, kuulostaa kyllä, että jotain oli otuksen kanssa treenattu, ku silleen hallussa pysyi eikä vietit vieneet mennessään. :p Ei taitais Onnin ja Leon kanssa semmoset touhut tulla kuuloonkaan, luulenpa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)