maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukalenteri

"Ostan, en osta, ostan, en osta...no perhana, ostanpas!" Tällaista väittelyä käytiin emännän korvien välissä joulukuun alkupäivinä, kun samainen tyyppi yritti uskotella itelleen, ettei Caro todellakaan tarvitsisi mitään hönttiä joulukalenteria.


"Ne namithan on isolle koiralle aivan liian pieniäkin", yritti emäntä itelleen uskotella, kunnes itsekuri viimein sunnuntain jouluruuhkissa murtui ja Best Friendin Bones-kalenteri kiikutettiin kassan kautti kotiin... No kun onhan se nyt söpö, katsokaa vaikka!Myös Caron kirsu tuumi, että mäkeä laskevat koirat vaikuttivat oikein tutustumisen arvoiselta porukalta etenkin, kun ne tuoksuivat lähes syötävän hyviltä.


Ja kun emäntä vähän turvallisuusyistä auttoi, paljastui ykkösluukusta hassu pieni luun muotoinen puruherkku! Ilmeestä päätellen tämä odottamaton näky veti otuksen aika nöyräksi hämmennyksestä.


Lopuksi päästiin siihen varsinaiseen pääasiaan eli miniluuta ääntä kohti survomaan, kas näin! Ensinhän tuo koiranperhana veti sen surullisen kuuluisan nirson roolin ylleen pureskellen luun kappaleiksi ja syljeskellen muruset sitten suoraan eteisen matolle emännän kirotessa taustalla, jotta "anti olla muuten viimeinen kerta, kun tommoselle nirppanokalle mitään kivaa ostan!!!" Ilmeisesti uhkailu teki tehtävänsä, sillä johan oli luu kohta tyytyväisenä väräjävän turpavärkin uumeniin huideltu...

12 kommenttia:

 1. Hauska ja hauskat ilmeet hutkulla.

  VastaaPoista
 2. Hehee, repesin lopullisesti tuon "ai, eiks täältä tullutkaan suklaata" -ilmeen kohdalla. :D Kai Caro saa avata edes viimeisen luukun itse?

  VastaaPoista
 3. Ostit sitten kuitenkin kalenterin ;) Vaan mitäpä sitä ei koiransa eteen :D Tuossahan on kuitenkin jo vähän isompia nameja. Joko teillä muuten koira hoksaa mitä tulee tapahtumaan, kun kaivelet kalenteria esiin? Meillä ei mennyt montaa luukun avausta, kun jutusta päästiin jyvälle.

  VastaaPoista
 4. Voi että kun toinen on taas lutunen! :D Oletko tehnyt jotain kuvien liittämistavalle, kun ne eivät minulla enää näy suoraan google readerissä? alkoi pari postausta sitten, ajattelin että on joku video joka ei vain näy, mutta täällähän olikin paljon kuvia.

  VastaaPoista
 5. Partapappa, :)

  - - -

  Lotta ja Tuisku, aivan varmasti saa avata, vaikka se varmasti kalenterin loppu tulee kirjaimellisesti olemaankin. :D

  - - -

  Sunan, no enhän mä voinu vastustaa kiusausta, vaikka miten yritin. :D Yllätyin positiivisesti miten isoja muutamat namit tossa kalenterissa on eli on toi kalenteriversio meille just hyvä. Tosta hoksaamisesta en osaa sanoa, ku vasta sunnuntaina alettiin noita nameja tuolta kaivella eikä mitään rutiinia oo ehtiny avaamisen suhteen vielä syntyä. Kyl se varmaan tajuaa sen vielä. :p

  - - -

  Heli S., jouduin ikävä kyllä lyhentämään blogisyötteen julkaisutyyppiä pitkästä lyhyeen, koska tosi monien ihmisten blogeja (myös omani) on lisätty ilman lupaani sellaiseen Blogivirta-nimiseen palveluun, jossa en blogiani halua jakaa. Syötteen tyypin vaihto oli ainoa pikaratkaisu, jolla blogi ei sinne päivity. Yritän selvitellä asiaa tässä lähiaikoina, että voisin taas palauttaa syötteen takaisin pitkäksi. Harmi, että tästä tyhmästä jutusta koituu ongelmia teille Google Reader -käyttäjillekin. :(

  VastaaPoista
 6. Ikävää semmoinen, en ollut tuollaisesta kuullutkaan, hyvä tietää. Täytyy sitten vain klikkailla paikan päälle lukemaan :)

  VastaaPoista
 7. sarianne, :)

  - - -

  Heli S., joo niin on. Onneks tää juttu varmasti selviää lähiviikkoina. Pyrin siihen ainakin. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvät ilmeet Carolla kyllä! :) Meilläkin nuorimmainen harrastaa tuota, että kaikki uuden namit/ruuat täytyy tarkistaa ennen syöntiä, otetaan suuhun, tiputetaan lattialle, mietiskellään hetki ja sit joko syödään tai ei syödä... Jos syö, niin seuraavat samaa lajia syö sitten ilman tarkisteluja.

  VastaaPoista
 9. leila, pistää välillä ihmetyttämään miksi siitä syömisestä pitää tehä aina niin kamalan vaikeaa, meillä ku ei riitä aina sekään, että etukäteen koira tietää miltä se nami tai ruoka maistuu. :p

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana toi tokavika kuva! :D "Ootko tosissas, älä nyt naurata. Toiko muka joku nami, enhän mä ees maista tosta mitään" _D -Sussu

  VastaaPoista
 11. :D Joo vähän sillä meinas olla asenneongelma noihin nameihin...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)