torstai 15. joulukuuta 2011

Onnellinen joulu kissoille ja koirille?

Tulipahan tuolla Facebookin ah niin ihmeellisessä maailmassa vastaan eräs hyväntekeväisyyskampanja, josta on pakko vinkata teille muillekin eläinten ystäville. :)

Olen mukana jakamassa MUSCH Jouluiloa!

Muschin kampanjasivulla (linkattu ylempänä tekstissä) kerrotaan näin: "Tänä jouluna ei yhdenkään koiran tai kissan tarvitse olla nälissään. Siitä pitää huolen MUSCH, joka lahjoittaa koiran- ja kissanruokaa kolmelle suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka asettavat etusijalle kissojemme ja koiriemme parhaan."

Eipä siis muuta kuin hus äkkiä tukemaan äärimmäisen hyvää asiaa eli helpottamaan kodittomien koiruuksien ja kissuuksien oloja osallistumalla tähän kampanjaan omissa blogeissanne! Tämä on sitten käsky, jota täytyy totella! ;)

8 kommenttia:

 1. Hei vähänkö loistojuttu! Kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Joo niin on. Pakko oli osallistua heti, ku tuli vastaan. :p Eikä kestä kiitellä!

  VastaaPoista
 3. Meiltä lähti paketti Espanjaan. No, kun on noi epsanjanpojat. Hieno saalis saatiin kerättyä ympäri Suomen maan. Tässä tulos: http://espanjankatukoirat.com/ekk/pg.php?pg=uutiset.html

  Kyllä kannatan tämmöistä ilman muuta! Emme osaa edes kuvitella, mitä tuolla maailmalla eläinystävämme joutuvat kokemaan.

  VastaaPoista
 4. Voi mokoma, tulipa hyvä mieli tostakin linkistä! Äärimmäisen hienoa toimintaa. :) Jos tulee vastaavia kampanjoita eteen, niin mulle voi vinkata ja mainitsen niistä sitte täällä blogissa. Kaikki uutisointi aiheesta on tarpeen, että saadaan sana kulkemaan ja apua perille niille keillä on tarvetta!

  VastaaPoista
 5. Operaatio Diego:n porukka mukana! Asiasta vinkkasin myös parille kaverille, että saataisiin mahdollisimman iso "saalis" kasaan! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan loistavaa! :p Jos tällä menolla ei kisut ja koirat evästä saa, nii johan on kumma!

  VastaaPoista
 7. http://www.dogforceone.com/

  Tossa yksi hyväntekeväisyysjuttu...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)