torstai 19. tammikuuta 2012

Kolmiokorvat korvessa

Nyt niitä kuvia taas pukkais. Ironistahan tässä on se, että vaikka vietimme suurimman osan ajasta metsässä, lähes kaikki onnistuneet kuvat ovat jo alkumatkalta, koska eihän siellä metsässä enää nähnyt mitää kuvailla, liian hämärää kun oli. x) Tyhmä talvi, tyhmä! Oh well, samaa meininkiä ja samat koirat niistä maisemista huolimatta, joten ei se kai ole niin justiinsa mimmoisissa lavasteissa ne täällä blogin puolella meuhkaa.


Millehän tässä alkais? 

Naamatusten. 

Ai mikä kokoero? Milloin tää pääsi tapahtumaan!? 

Hippa! 

Nanahan she shiinä törröttää. 

Paikallinen tanhukerho kokoontuu.

Vie sää, nii mää vikisen! 

Rankkaa toi tanssiminen. 

Oletettavasti jossain lähistöllä oli keppi... 

Onko se kettu vai koira? 

Kaivinkoneet työssään.

Bongaa kuvasta kaksi koiraa. :D

Keppiä vailla ne on taas molemmat, saamari!

Caro oli muuten loppumatkasta niin nääntynyt kaikesta hillumisesta, että otti välillä happea hangessa maaten. Sen siitä saa, kun liian kiihkeiden naisten kanssa treffeille lähtee mitään menneistä oppimatta... Ja niin, ensi viikolla sama uusiksi, luonnollisesti!

6 kommenttia:

 1. Onpa onnellisen näköistä porukkaa! :---)

  VastaaPoista
 2. Onnellisen ja "onnellisen", sopii tarkoittamaan kahta eri asiaa ainakin meidän suunnalla... :p

  VastaaPoista
 3. Ihanii kuvii,ehtispä joskus metsään päivällä,huoh :)

  VastaaPoista
 4. Ihan tyypillinen "keppi-ilme", nähty nii monet kerrat ja aijan se ossoo huvittoo vieläkii :) Meijän 5 vee äijän kutale pääsee huomenna lähimetikköön juoksentelemaan ja viikonloppuna ois tiijossa enempi ulkoilua jos vuan kelit salliipi. Tällä hetkellä sohvan kulma(lue yli puolet 3 hengen sohvasta) on kovassa käytössä.

  T: Maarit

  VastaaPoista
 5. Näistä kuvista alkaa omakin jalka väpättää - ihana kun viikonloppu edessä ja pääsee ulos niin että näkeekin jotain (muuta kuin otsalampun kelmeän valokiilan)! Hyviä viikonloppuja sinne suuntaan! =)

  ...nuo "tanhukuvat"! xD

  VastaaPoista
 6. Niilo ja Jalo, kiitos! :) Se on tässä talvessa koirailun suhteen ikävintä, että lenkkiaika on aika lyhyt, jos tahtoo valosalla päästä. Mekin ollaan käyty ny päivälenkillä aiemmin, mitä normaalisti ihan tosta syystä.

  - - -

  Maarit, eiks ookin helppo tunnistaa. ;) Ja se on oikein, sillä vaikka se sohvakin on aina mukava, nii metsä on vielä mukavampi, ku koiralta kysyy. Ja on se ihmisenkin mielestä, kunhan pääsee vaan siitä sohvalta ensin liikkeelle... :D

  - - -

  Katjamaarit, muistat ottaa kameran sitte mukaan kans! :p Meiltäkin löytyis otsalamppu, vaan kertaakaan ei olla sitä lenkeille otettu. Pitäis koittaa joku ilta, on meinaan tullu vastaan yks koirakko, joka sillä keinolla metsäili. Ja hyvät viikonloput vaan sinnekin! Muistakaa tanhuta ankarasti! ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)