lauantai 21. tammikuuta 2012

Yksipuolista on borzoin rakkaus

Rästijuttuja taas vaihteeksi eli hyppy takaisin päivään, jona Sinni kohtasi Onnin ja Leon. Onni ja Leo olisivat halunneet "kohdata" Sinniä vähän lähemminkin, mutta eipä nyt kehdattu ottaa riskiä, että kissasta olisi tullut vaikkapa kivan kirjavat rukkaset. :p Kyllähän pojat Leevin kanssa aivan huoletta voivat hengailla, vaan kun Sinni on tuollainen hiivatin nirppanokka seuransa suhteen, ei koskaan voi varmuudella tietää mitä sattuu ja tapahtuu.


Leo tahtoo uuden kissan! 

Lievää kiinnostusta havaittavissa.

Väijytys.

Tuu pois sieltä, nii mää vähän halailen sua...Onni muuten rakastui Sinniin todella palavasti! Oli pikkukissa sitten kantokopassaan taikka koirahäkissä vapaana jaloittelemassa, tuijotti Onni sitä haikeana ja silminnähden innostuneena katinrääpäleestä. Tuolta videolta löytyy oikein elävää todistusaineistoa aiheesta. Ei vaan saanut poika vastakaikua tunteilleen, vaikka miten sitkeästi yritti tuntemuksiaan selväksi tehdä. Voi raasua. Vanhaan Leeviin on Onnin siis tyytyminen.

6 kommenttia:

 1. Toinen niin yritti saada huomiota... <3

  VastaaPoista
 2. Pieni ja huomaamaton raasu... x)

  VastaaPoista
 3. No eihän se kissa tykkää ku toinen vaa kuolaa ja läähättää. ;DDD

  VastaaPoista
 4. Tiiä siitä, Onni ei meinaan kauheesti kuolaa kyllä. Läähätyksestä en sitte sano mitään... :p

  VastaaPoista
 5. Venäläinen ihailija on ilmeisen väsymätön ja itsepäinen. Millään ei mene perille, ettei viehkeä neiti suinkaan leiki vaikeasti tavoiteltavaa, vaan ettei neitiä yhtään kiinnosta :D

  VastaaPoista
 6. Miehet, ei ne vähästä aina usko. ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)