perjantai 20. tammikuuta 2012

Näin huolletaan saksanpaimenkoiran turkki

Eilen meillä oli siivouspäivä (ja metsälenkkipäivä, mutta ei nyt jauheta siitä aiheesta koko viikkoa, sentäs!). En ajatellut siivoilla mitenkään erityisen perusteellisesti, sillä jos tämän meidän Karvahelvettimme putipuhtaaksi tahtoo, menee siinä operaatiossa helposti kaksi päivää, minkä jälkeen voikin samantien aloittaa alusta pyyhkimällä jostain nurkasta uusia kissan oksennuksia ja tarrarullailemalla koiran karvaamat sohvatyynyt sun muut kodintekstiilit. ;) 

Siivousoperaationi laajeni kuitenkin hieman suunnitellusta, sillä tuo paimeneläin oli vahvasti sitä mieltä, että sen turkki vaati erinäisiä huoltotoimenpiteitä. Minkäs siinä teit, jos tahdoit kämpän loppuun imuroida ilman edessä törmäilevää nelijalkaista. Suostuttavahan se oli, kuten melkeinpä jokaisena muunakin siivouspäivänä.Kuten videosta voi helposti päätellä, vetää imurin herkkä kosketus koiramme olemuksen aika autuaaksi. Niin, siis aina siihen saakka, kunnes on aika lopettaa ja keskittyä alkuperäiseen asiaan, kämpän putsaukseen. Eihän se käy laatuun. Vielä on imuroitavaa! PALJON! "Otahan akka se imurin putki vaan käteen ja hoida se hommas loppuun!!!" vaati elukka. Ja niin siinä sitten tapahtuikin. Akka otti ja imuroi.

Karvatonta viikonloppua kaikille!


9 kommenttia:

 1. Ahahah, oi. Varsin söpö imurisakemanni. <3

  VastaaPoista
 2. On. :p Korvatonkin vielä kaiken lisäks. Liian tehokas imuri, vissiin...

  VastaaPoista
 3. Aa, ihana toinen! :D
  Mun anopinkin saku rakastaa imuroitavana olemista! :D Meillä Fanni vaihtaa paheksuva ilme naamallaan huonetta, kun imurin laittaa päälle... Tosin eipähän ole haitolla!

  VastaaPoista
 4. Haha, taitaa karvajalka olla teillä se, joka eniten tykkää imuroinnista :D

  VastaaPoista
 5. Jenni-täti, laiska omistaja tykkää, ku helppohoitosen turkin omaavan koiran turkinhoitoon ei tartte enää ees karstaharjaa, ainakaan kovin usein. ;p Ja voih, sielläkinkö on imuriystävällisiä sakuja! Fanni on sitte enemmän Pätkiksen kanssa samaa kuppikuntaa, mitä tulee imureihin... :>

  - - -

  Elegia, ei sitten pienintä epäilystäkään asiasta. :D

  VastaaPoista
 6. Meillä kanssa ei välitetä imuroinnista :D Nauttii oikein ku imuroin Kirppua.

  VastaaPoista
 7. Ny täytyy myöntää, että menin vähän hämilleen sanavalintojen vuoksi...eli siis tykkää, vai ei tykkää? :D

  VastaaPoista
 8. Heh! Meillä kotona ensimmäinen koira piti imuroida joka huoneessa, eli noin viisi kertaa viikkosiivouksen aikana. Tuisku ei välitä imuroinnista millään tavalla, ei siis halua tulla imuroiduksi, mutta ei kyllä väistäkään. Sitä pitää joko pyytää siirtymään tai tyytyä siihen, että koiran kokoinen läntti jostain nurkasta jää imuroimatta.

  VastaaPoista
 9. Auts, siinä ei sitte kovin äkkiä imuroitukaan, jos noin perusteellisesti piti koirakin imuroida saati sitte kaikki muu. :p Carokin välillä jumittaa paikallaan, vaikka yrittää sille nätisti vihjata, että pitäis siitä kohtaa imuroida. No siirtyyhän se lopulta, erikseen kunnolla käskemällä. x)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)