keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

HauvaHaaste #2 Talvilomailua

Bongailin netistä uuden kivan koirahaasteblogin, HauvaHaasteen, joka on ilmaantunut parin jo loppuneen kaltaisensa tilalle, ja tietysti me lähdetään tähänkin taas mukaan. Lähtekääs te muutkin koirablogilliset, innokkaat valokuvailijat! :)

HauvaHaasteen kaikkien aikojen toisessa haasteessa teemana on talvilomailu. Meillähän ei ole mitään erillistä lomaa tässä ollutkaan, mutta voimme kai silti osallistua talvisen hengailun merkeissä. Eräänlainen minilomareissu tehtiin viime sunnuntaina, kun isäntä lähti matkaamme nättiäkin nätimpää kevät(talven?)päivää tuonne meren jäälle viettämään ja hän myös kuvia musta ja Carosta räpsi.


Tässä niistä kuvista yksi, kun ollaan jo palailemassa rantaan. Kauempana pilkkijöistä, hiihtäjistä ja varjolautailijoista (joita muuten riitti!) ja parkkipaikasta sai Caro juosta vapaana, eihän se muuten olisi minkään arvoinen reissu ollutkaan, noin koiran näkökulmasta varsinkaan. :p Me ollaan tuolla jäällä testailtu nyt pariin kertaan tuollaista monitoimiremmin ja vetovyön (onko se vetovyö, jos koira ei saa sen jatkeena vetää? ;) ) yhdistelmää ja kyllä se paremman virityksen puutteessa ja meidän ainakin toistaiseksi vähäisellä käytöllämme toimii oikein mallikkaasti, vaikka välistä puuttuukin joustava hihnanpätkä (vetovyö löytyi tuollaisenaan, ilman remmiä, parilla eurolla kirpparilta viime vuonna. Harmittaa, ettei mistään voi ostaa erillistä joustavaa hihnaa, kun tuo vyö kerran jo löytyy, buu!). Onpahan kuitenkin taluttajalla räpylät vapaat vaikkapa valokuvailemaan, jos joutuupi jonkun aikaa koiraa hihnahommilla kiusaamaan. :)

4 kommenttia:

 1. Hei saa jostaki noita joustavia juttuja. Just selasin viime viikolla nettikauppoja ja jossain niistä miljoonasta oli, ja mää jäin miettiin että mitähän nuoki on x) Mutta en muista enää kaupan nimeä, laitan linkin jos vielä löydän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois tosi kiva, jos linkkaisit! :) Tietty mitään kamalan kalliita en raaski ostaa, käyttöä on niin vähän ainakin toistaiseksi, mut jos yhtään ovat järkevissä hinnoissa, nii ehottomasti kiinnostaa! Ja tulipahan mieleen, että voisin itekin metsästää noita vaikka eBaysta...

   Poista
 2. Älä metsästä, osta multa joustava hihna! Maksatko 15€ (postikuluineen) RuffWearin punaisesta hihnasta (kuva ja muut tiedot löytyy täältä: http://www.ruffwear.com/The-Roamer-Leash-trade_5?sc=2&category=15 ). Maksoi uutena muistaakseni vajaan 30€, enkä ole ehtinyt tuota paljoa käyttämään. Haluan tuosta eroon, koska jousto on liian löysä meidän käyttöön, Tuisku kun saa valjaissa ollessaan vetää. Jousto oli Tuiskun kanssa siis käytännössä koko ajan ihan venyneenä, jolloin se ei paljon nykäisyjä vaimenna. Kävelyvauhdissa ihan ok, mutta juostessa esim. ihan toivoton. Mutta jos Caro ei varsinaisesti vedä, niin uskon että toimisi teillä ihan hyvin.

  Ja jos haluat ihan uuden ja tod.näk. paremman, niin osoitteesta vul.fi löytyy Manmatin vetokoiratuotteita. Sieltä aion tilata meille uuden joustohihnan, uskon noiden olevan parempia (lue: "vähemmän" joustavia), kun kerran rekikoiraharrastajat niitä käyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ei vissiin oo julkisena missään mailiosotetta (tai sitten oon puusilmä, ku en vaan löydä), nii viittisitkö pistää mulle mailia (osote löytyy tuolta vasemmasta sivupalkista), koska tahtoisin kysellä tosta hihnasta vähän tarkemmin, alkoi nimittäin kiinnostaa toimisko se paremmin meillä. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)