torstai 15. maaliskuuta 2012

Maastokisat - Osa: "Sattumanvaraisia koiria #1"

Tämmöistä koirahäslinkiä siellä pellon laidalla näkyi myös. Lisää satunnaisia otuksia ja otoksia saatte nähdä vielä joku toinen päivä, sillä kuviahan tuttuun tapaan riittää. :) Saa muuten mainita, ellen ole jotain kuvissa esiintyvää koirarotua tunnistanut tagittamalla sen tuonne merkinnän lopussa olevien tagien/tunnisteiden joukkoon.

4 kommenttia:

 1. Oi ihana nähdä kuvia maastokisoista! Mä oon salaisesti hurahtanut vinttareihin, ne on kaikki niin kauniita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että hurahtamassa oon mäkin ny, ku enemmän niihin tutustun. :p Etenkin noi isommat rodut miellyttää mun silmää kovastikin!

   Poista
 2. Maastokisoissa saa kyllä ihan parhaimman tuntuman vinttareihin. Kiva kuulla, jos tämä roturyhmä viehättää :-).

  Kolmoskuvassa on slouhgi ja alhaalta kolmannessa kaksi unkarinvinttikoiraa. Ja Topi&Ryppy näköjään pääseet kans kuvaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta! :p Vaikka mulla on teiänkin blogi lukulistalla, nii viime aikojen kiireiden takia en oo kauheesti muiden blogeja ehtiny seurailemaan enkä senkään takia tajunnu, että noi mainiot takit (eih, ei ne oo takkeja, vaan en saa oikeaa termiä mieleen ny millään) ois tulleet äskettäin vastaan myös täällä blogimaailmassa. Joka tapauksessa aivan loistava erityisesti toi "traktorikuormuri"-vaate. :D Heti kiinnitti kyl huomion.

   Kiitos roduntunnistusvinkeistä! Lisäänpä noikin tageihin. Itellä ei tunnistustaito riitä, vaan eiköhän noiden meiän Onnin ja Leon ansiosta tää vinttikoiratietämyskin tässä hiljalleen laajene. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)