maanantai 12. maaliskuuta 2012

Mustialan maastossa

Tilanne on nyt kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kurjuudessaan se, ettei tässä hiivatin koneessa riitä tila viime päivien kuulumisten vaatimiin kuvankäsittelyoperaatioihin, mutta pitäähän sitä silti päästä tällainen pieni sneak peek -juttu tekemään, kyykkäävän läppärin uhallakin. ;)

Niin, se meidän mystinen ryhmämatkamme suuntautui tuonne Kanta-Hämeen pelloille, tarkemmin sanottuna Tammelan Mustialaan, minne Suomen Borzoiklubi RY oli järkännyt vinttikoirien talvimaastokisat. Kisat olivat kaksipäiväiset (kirottua! Olisin niin tahtonut nähdä myös vinttarisuosikkini salukit, afgaanit ja faaraokoirat, jotka hiimailivat paikalla jo lauantaina). Sunnuntaina kisanneiden borzoiden joukkoon oli ilmoitettu sekä aiempaa kisakokemusta omaava Onni että debyyttikisansa juossut Leo, joten jännitettäväähän meillä riitti.


Ja kuten kuvasta näkyy, myös Caro pääsi matkaan mukaan allekirjoittaneen tultua siihen tulokseen, että kyllä neljältä aamulla herääminen ja ennen kuutta suoritetun lähdön jälkeinen yli sadan kilsan päässä sijaitsevalle pellolle puoliunessa huristeleminen on kaiken sen kärsimyksen arvoista, vaikkei ehkä kuitenkaan kovin järkevää. :D Ja olihan se kokemisen arvoista pelkästään jo Leon kisaurakan alkamisen vuoksi! Etelän hetelmät matkasivat tila-autossa meidän yksikkömme sulloutuessa omaan henkilöautoomme, tila-autossakin kun tuppaa se tila tulemaan aina jossain kohdin vastaan, ikävä kyllä. Ei sillä, että me liian isoja minnekään oltaisiin, vaikka joku Roosan räppänä mahtuikin Leon matkaseuraksi takapenkille aivan huoletta... ;)

No mutta palaillaas tähän aiheeseen muutaman päivän kuluttua, kun kuvankäsittelyhommat taas luonnistuvat sutjakammin. Meillä koittaa huomenna paluu Ouluun (vaikkei kyllä millään malttaisikaan vielä sinne suuntaan lähteä ja jättää tänne kaikkia mainioita kamuja, sniif!), joten ollaan varmastikin blogin puolella aika hissuksiin, kunnes ollaan jälleen asetuttu sinne taloksi ja saatu vähän reissun jäljiltä koipia oikoa. :) Kivat alkuviikot sitten vaan teille kaikille! Me otetaan vielä tänään se kaikki mahdollinen ilo irti etelästä, mitä tässä ehditään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! :)