lauantai 10. maaliskuuta 2012

Meillä ei vedellä lonkkaa

Tässäpä teille loput kuvat taannoiselta metsälenkiltämme. :) Tänään tihuttaakin sitten jotain iljettävää veden tapaista tuhnua, joten kuvia tuskin ulkona nappaillaan, vaikka lähdetäänkin jälleen tänään Hollolaan, tällä kertaa oikein yökyläilemään. Huomiselle olisi myös suunnitelmissa pieni koira-aiheinen "ryhmämatka", joskaan vielä ei ole aivan varmaa lähteekö Caro mukaamme vai jääkö talovahdiksi. Palailkaamme tuohon aiheeseen tarkemmin heti, kun pahin kiire ja hässäkkä tässä hellittää.


Ai niin, ainakin yksi lukijoistamme pyyteli kuulla Caron lonkkakuvien tuloksista, kun ne tietoomme Kennelliitolta saamme. Isäntä tuolta kaukaa pohjoisesta (tässä kohtaa kaikki oikeasti Lapissa asuvat pyörittelevät silmiään säälivästi. :D "Hei joku Oulu, pliiis?") sen sortin savumerkkejä meille Hämeeseen lähetti, että lonkat on nyt viimein virallisesti arvioitu ja suureksi iloksemme A ja B sieltä paluupostissa tupsahti, vaikka parhaimmillaan kahteen B:hen oltiin varauduttu. Jee jee, loistava juttu! :) Nyt täytyy myöntää, etten muista ulkoa kumpi lonkka oli aata ja kumpi beetä, mutta eipä tuo ole niin justiinsa. Kyynärtuloksia ei mukana ollutkaan (pöljä minä ei muistanut kuvattiinko ne vaiko ei, ehheh... Jospa sitä ensi kerralla osaisi keskittyä kuulemaansa eikä vain jännittää peläten sitä mystistä pahinta?), joten niistä nyt ei ole sen kummempaa hajua ainakaan toistaiseksi.

Mutta niin, niitä kuvia! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille karvanaamoille omistajineen! Me jutustellaan tuoreimmista kuulumisistamme lisää viimeistään maanantaina, näin luulisin ainakin. :)

13 kommenttia:

 1. Onnea hyvistä lonkista! Nuillahan kelpaakin pätkytellä papparaiseksi saakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kyl kelpaa. Eiköhän me silti jotain haavereita sun muuta ajan kanssa siihen tilalle kiusaksi keksitä, vaikkei tulevaisuuden vaivat lonkista johtuiskaan. ;p

   Poista
 2. JIPPII! - Onnittelut hyvistä tuloksista!! Ja ihanaa vkolpun jatkoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooosh ja viikonloppuja! :) Oli kyllä ylläri, että ovat muistaakseni paremmat, mitä äiteellään, jolla taisivat B:t olla. Pojasta polvi paranee...tai lonkka. :D Onko muuten Kingiä kuvailtu, ku en yhtään muista? Ei oo tosiaan mitään haisua sisarusten tuloksista.

   Poista
  2. Kinkulla on c/c ja 0/0. Lähti b/b:nä mut tuli huonompana takasin.

   Yksi siskoista kuvattu b/c ja 0/0. Tuolla Koiranetin jalostustietojärjestelmässä nuo sisarusten tulokset näkyykin.

   Poista
  3. Okei. No voi pylly, ei oo sisaruksilla ollu yhtä hyvä mäihä sitte, vaikka eihän noikaan mitään katastrofeja todellakaan vielä oo. Ja kyynäräthän on onneks priimat. :) Meillä vielä mysteeri... Ja kiitti vinkistä! Pitääpä tutustua. Hyvin vähän oon Koiranettiä selaillu, vaikka muutaman kerran oon vilassukin, josko sieltä tuttuja löytyis.

   Poista
 3. Onnea hienoista lonkerotuloksista! :---)

  VastaaPoista
 4. Jee, voi kun iloinen uutinen, että lonkat on parasta A-luokkaa - tai siis ainakin toinen ;D ;D

  Tuo kolmanneksi alin kuva, LOL, mikä ilme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää pikku puutteita olla, koska täydellisyys on tylsää. ;p

   Joo, toi kuva antaa viitettä siitä, että vois olla ihan viisasta kuvauttaa ton koiran aivotkin. Siis että onko niitä ylipäätään ollenkaan...

   Poista
 5. Onnea tuloksista.Aivan mahtavaa:)
  Ihanaisia kuvia,koira näkyy nauttivan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja nauttiihan se vapaudesta, täysillä joka kerta. :p

   Poista
 6. Onnea tuloksista tätäkin kautta

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)