torstai 1. maaliskuuta 2012

Karkauspäivän kotoa karkailut

Moi, me ollaan nyt täällä Lahessa! Matka meni hyvin, vaikka pitkä olikin (6h 40min meni tällä kerralla eli aika normi setti näin talvella), kuten aina ennenkin, yllättävää kyllä. ;) Kuvia ei matkalta otettu, vaikka etukäteen toisin meinasin. Ei sitä aina jaksa! Aika järkytys on kyllä tämä loskakeli ollut, vaikka taitaa se sama meininki olla Oulussakin jo tänään. Vettä ne pohjoisen koirat ovat tuskin sentään vielä niskaansa lenkillä saaneet toisin kuin me eilen. :D Oli siinäkin kyllä ihmettelemistä taas...

Oli sää mikä oli, niin aikamoinen karnevaalimeininki on kyllä tässä eilisestä lähdöstä lähtien ollut. Caro on jo ehtinyt emännän kanssa paikalliselle jäähallille sekä kirppiskierrokselle, joskin pojalle lankesi pelkkä autovahdin rooli, tyypit kun eivät taida hallille tahi kirppareille tuollaisia karvapersuksia asiakkaiksi kovin helpolla suvaita. Hienosti jaksoi poika autossakin odotella ja matkan varrella kaikki liikkuvasta autosta bongaamansa koirat mahtipontisesti haukkua. Tietävätpähän nyt varmuudella, että täällä ollaan taas pahennusta herättämässä!


Yllä olevassa kuvassa olevan "Mitä koirani ajattelee?" -kirjan löysin tänään yhdeltä kirpparilta. En ole ehtinyt perehtyä kirjaan vielä kovin kummoisesti, mutta arvostelua pukkaa tuostakin, kun on tuo perehtymispuoli kunnossa. Jotenkin kyllä epäilen, että vaikka kirja väittääkin opettavansa ymmärtämään koiran ajatusmaailmaa ja käytöstä, en tule hullua hurskaammaksi opusta lukiessani, sen verran omituisia ovat koiruuksien mielenliikahdukset toisinaan elleivät jopa päivittäin. ;)
Sinnin karnevaalimeininki on rajoittunut neljän seinän sisään: ensin kantokopan seinien ja sitten "mummin" kodin seinien. Kuten näette, on kissa saanut taas osansa huomiosta ja mummi oli varaillut Sinnille muutaman uuden lelunkin. Kuvassa oleva lelu on tosin jo jouluna mummilta saatu. Myös Caro sai ylläreitä, mutta ne ovatkin sitten sellaista syötävää sorttia, eivät leikkimistä varten. Tai no kai sillä ruoallakin saa leikkiä, ainakin meidän piireissä. Ei se ole niin justiinsa.

6 kommenttia:

 1. Oiskohan haukkunut autosta Jalon
  kun Lahdessa tassuteltiin tänään kaupunki kävelyllä:) Loskasta oli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ette kai te asu täällä? Pieni maailma, jos asutte. :D Ja ei, kaikenlaisia muita karvaturpia näky paljonkin, muttei meiän karvaturvan värisiä ainuttakaan, joten tiemme eivät loskassa tainneet kohdata, harmi. :)

   Poista
  2. No ei ihan,mutta muutama kerta kuussa
   sinne ajellaan:)

   Poista
  3. No jo ehin säikähtää. ;p

   Poista
 2. No nyt löytyi veljeksiltä yhteinen intohimo: ilkeily takapenkiltä! Perkules.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin sellainen yhteinen piirre, jonka ei mun mielestä tarvis olla yhteinen. Musta ois ihan jees, jos se ois vain teidän pikku pulma... ;p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)