tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kotiterrorismin ammattilainen

Olisihan se pitänyt taas arvata, että niin paljon kuin yritänkin tätä kämppää siistinä pitää, niin täysin turhaa ajanhukkaahan se kaikki uurastus on, kiitos noiden jaloissa parveilevien karvaääliöiden. Kovasti tänäänkin pyykkiä pesin ja kun pesukone oli työnsä tehnyt, heivasin kuivat pyykit kuivaustelineestään sängyn päälle, jotta saan ripustettua uutta ritilöille kuivumaan. Eipä montaakaan minuuttia mennyt, kun palasin makuuhuoneeseen aikeenani viikata puhtaat vaatteet kaappiin, mutta sellaisten sijaan sängyllä mua odottelikin kasa tällaista:




Kyllähän siinä mun äsken vielä puhtaiden pyykkieni päällä on hyvä niin autuaana päivää paistatella ja kehräillä menemään, jumankauta! Siinä kuluukin näppärästi se loppupäivä, että noista kaikista kuteista saa Pätkiksen karvat pois rullailtua. On se vaan iso riemu omistaa kolme tuollaista pällinaamaa, no on on!

4 kommenttia:

  1. KÖH, mul oli kevääl seittemä kissaa ja koiruus. Ny kissoi on enää (onneks) kolme. Mikä helvetti sitä ihmisen päähä menee, ku aina tulee otettuu lisää kuolleitten tilalle, vaik olevinaa just vannotti ittellee, ettei enää koskaa yhtää karvapersetä tähä taloo!!

    Oha niist seuraa ja ohan niitten puuhailui ja hölmöilyi kiva kattoo...
    Ja korjata kusia ja paskoja, astuu yöl vessaamennes niitten oksennuksee...
    Päässä taitaa viirata.

    VastaaPoista
  2. Sitähän se mäkin aina mietin, vaan ei auta muu ku kestää, jos ja kun on sen eläinrakkaan ihmisen vitsauksen riesakseen saanu. Noita riesoja ilmankaan ei osaa olla, vaikka kuinka koittais itelleen järkeä puhua.:D 7 kissaa ja koira kuulostaa muuten maailmanlopun alulta. Ei luulis elämän olleen tylsää siinä laumassa.

    VastaaPoista
  3. Onko noilla ragdolleilla joku fiksaatio tekstiileihin vai mistä tämä ihmeellinen taipumus kumpuaa? Tuo näky on niin tuttu, että tuli ihan deja vu-olo kuvia katsoessa :D

    Täällä kämpässä ei myöskään missään nimessä saa unohtaa vaatehuoneen ovea auki, sillä oma karvaperseemme on siellä noin viiden sekunnin kuluttua joko mustassa vaateläjässä, pyyhkeiden tai lakanoiden päällä :) Helposti unohtuvat myös haaveet kissanpennusta, kun putsaa oksennusta sohvalta.

    VastaaPoista
  4. Mä luulen, että se fiksaatio on yhellä sun toisella kissalla rotuun tai roduttomuuteen liittymättä, on meinaan ainakin toi meiän Sinni ihan yhtä paha vaatemyttyterroristi kuin Pätkiskin, jos vaan huomaa tilaisuutensa tulleen. :p

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)