perjantai 1. huhtikuuta 2011

Tyhmiä ihmisiä

On perjantai-ilta. Kuten on kai sanomattakin selvää, on "perjantai-ilta" synonyymi joko kunnon hauskanpidolle tai täydelliselle rentoutumiselle. Harmi vain, että sana "hauskanpito" ja "rentoilu" tarkoittavat monesti hyvinkin eri asioita eri pallontallaajille. Carolle ne tarkoittavat riehakasta leikkiä ulkona tai sisällä, ihmisille televiosta näkyvää jääkiekko-ottelua sohvan uumeniin upottautuneena enemmän tai vähemmän väsyttävän viikon jälkeen.Carohan ei ihmisten suosimaa vaihtoehtoa tietenkään ymmärrä. "Mitäh? Ei voi olla totta! Nekö oikeasti laittaa typerän urheilun mun viihtyvyyden edelle?"


"Oikeasti?!" kauhistelee koira silmin nähden poissa tolaltaan. Koko ilta nojatuolissa makoilua ei totisesti kuulunut sen alkuperäisiin suunnitelmiin.Yrittänyttä ei silti laiteta ja vaivihkaa aivan siihen ihmisten jalkojen juureen alkaakin erinäistä koiramaista viihdykettä kerääntyä kuin vinkkinä siitä, että järkevämpääkin ajanvietettä olisi tarjolla.


"Josko sittenkin leikittäisiin vähän? Mites ois, ihminen? Kato nyt miten kovasti mä haluaisin...kato nyt..."


"Ois niiku oikeasti vähän tylsää tässä, hei tyypit!" jatkuu todella "hienovarainen" vihjailu eikä loppua näy...Vaan eipä auta, kun haikea katse, kirsun polveen tökkäys ja tassulla läpsäisy toisensa jälkeen osoittautuu tehottomaksi tollojen ihmisten pällistellessä isoa tyhmälaatikkoa. Siinä ne vain jumittavat hittojakaan koiraparasta välittämättä. Hätistävät vain pois naaman edestä nyhjäämästä, koira kun kuulemma on vain tiellä isoine korvineen. Tyhmiä ihmisiä, tosi tyhmiä! Tämä vielä niille kostetaan.

15 kommenttia:

 1. On se, kaikesta ärsyttävästä häiriköinnistään huolimatta. ;p

  VastaaPoista
 2. Miten te VOITTE vastustaa tuollaisia katseita ??

  VastaaPoista
 3. Voi, kyllä ihmiset on sitten tylsiä..
  Reppanahan ihan kärsii (ainakin omasta mielestään). Sakemannilta ei virta ihan heti lopu :)

  VastaaPoista
 4. Tämä teksti toimii piristysruiskeena päivään! Aivan ihania ilmeitä!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille kommenteista näin yhteisesti! :)

  Minnille vielä erikseen, että se on vaatinu allekirjoittaneelta vajaan 30 vuoden sinnikästä harjoittelua muiden samanrotuisten anovilla katseilla enkä siltikään aina onnistu sanomaan "EI", koska nuo ilmeet ny vaan on tommoset. :D

  VastaaPoista
 6. Tyypillinen rotunsa edustaja, noilla ällöttävän söpöillä silmillä on helppo vaatia, kerjätä ja kiristellä :D

  VastaaPoista
 7. Todella ihana katse. En kyllä olisi pystynyt vastustamaan : )

  VastaaPoista
 8. Maikki, todella tyypillinen. :p Oispa itellä yhtä nätit silmät ku noilla kaikilla. Elämä ois silloin taatusti luvattoman helppoa eikä kukaan vänkäis koskaan vastaan!

  - - -

  Mayo, näkisitpä sen katseen, jonka kanssa se tulee joka aamu sängyn vierelle tuijottamaan ruoka ja ulkoilu mielessään. ;)

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on tuttua tuo tavaroiden rahtaaminen jalkojen juureen :D
  Ja kummasti niille anoville katseillekin alkaa jo tulla immuuniksi ;)

  VastaaPoista
 10. Joo aina pitäis olla leikkimässä jollain, ei mitään väliä vuorokaudenajalla tai sillä ollaanko justiinsa oltu pihalla riehumassa tms. Se pallo tai muu lelu isketään vaikka pokkana läppärin näppikselle, ellei anna koiralle huomiota. :p

  VastaaPoista
 11. Törkeetä, mutta tuttua! En tajuu miten noi ihmiset voi olla niin TYLSIÄ toisinaan!!!!!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)