keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Helmikuun meri

Aijai mikä sää olikaan Oulussa tänään! Aivan mieletön! Suunnattiin Caron kanssa merelle, siellä kun oletin olevan kohtuullinen lumitilanne ja oikeassa olinkin. Noottia vaan auraajille, kun eivät ole kovinkaan ahkerasti noita rantaparkkipaikkoja auranneet, joten ei toivoakaan, että oltaisiin päästy auton kanssa ison tien laitaa pidemmälle. 


Onneksi me vanhat kunnon umpihankikonkarit ollaan totuttu vähän muhjumpiinkin reitteihin, eli päästiinhän me rannalle samoin kuten muutamat varjosurffaajatkin (vai mitähän ne suksin/lumilaudoin ja varjoin varustautuneet tyypit oikein ovatkaan?) olivat meitä aiemmin päässeet. Parkkipaikan muhjuhanki ei koiran jalan onneksi syvä ollut, mutta eipä sinne auton kanssa olisi kehdannut tuppautua sutimaan, tarkoitus kun oli päästä kotiin ilman ainoankaan hinausauton avustusta. ;) 


Yhtä lähellemme leiriytynyttä surffaajaa Caro aluksi tapitti ja kertaalleen haukahtikin (tai oikeastaan ongelmana oli se äärimmäisen hämärän näköinen hirviövarjo, jonka surffaaja täysin varoittamatta repustaan esiin kaivoi ja auki tuulen heiluteltavaksi leväytti), mutta äkkiä unohtuivat muut menijät, kun tarjolla oli valkoista merijäätä ja sinistä taivasta silmänkantamattomiin - ja niin, se paras kaikista eli vapaus! (Ja iso kasa nakkeja. :D)


Seuraavat kuvat (sori, niitä on tuhottoman paljon) kertokoot mainiosta reissustamme kaiken oleellisen. :) Tuonne täytyy lähteä kyllä pian uudelleen!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mietipä mimmonen se oli livenä... :D Ihan mahoton - ja sekin on vielä tosi laimea kehu.

   Poista
 2. Niin hienoja kuveja :) Pääsispäs iteki jäälle taas joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ny vielä! ^^ Pääsethän sinä aivan varmana. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)