torstai 9. helmikuuta 2012

Hurjasti onnea 2-vuotiaalle!

Ei kyllä meinaa mennä meikäläisellä millään jakeluun se ajatus, että tänään tuo meidän pieni rääpäleemme täyttää jo hämmentävät kaksi vuotta! Vastahan se kakkasi lattialle ja söi pieniä kiviä! Eli kyllä, tänään Karvahelvetin ohjelmistossa lukee, jotta "kaksivuotissynttäribileet", ja vaikkei koirakavereita tälläkään kertaa ole kanssamme juhlimaan kutsuttu, niin eiköhän me ihan pätevät synttärit täällä aikaan saada. 

Ja nyt täytyykin jo lopetella tämä kirjoittelu ja kiiruhtaa salamana lahjaostoksille, sillä jollainhan tuota meidän kakaraa tulisi kai lahjoakin, sillä kun on niin - kröhöm - säälittävän vähän niitä leluja ennestään...


Paljon onnea, sinä pieni suuri ja 
niiiiiin rakas karvakorvamme Caro!

PS. Mahoton onnittelurutistus ja kuolapusu (ensimmäinen allekirjoittaneelta ja jälkimmäinen Carolta, ettei kellekään jää asiasta pitkäaikaisia traumoja...) myös hillittömän komealle velipoika Kingille, jolla myös - yllättävää kyllä - on tänään aihetta juhlaan! ;)

27 kommenttia:

 1. Huikeeta! Pitkät synttärirapsut Caro CarvaCorvalle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Niin ne pikkupennut vaan huomaamatta kasvaa. :) Rapsuja Carolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ja niin ne tekee. Se ei välttämättä oo aina kovinkaan huono juttu, ei meinaan oo ikävä niitä lattiakakkoja... :D

   Poista
 3. Onnea Carolle myös täältä.Ihanaa synttäriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosh! :p Kohta onkin lahjojen antamisen vuoro, kääk..!

   Poista
 4. Hirmuisesti onnea karvaturrille! :) 2-vuotta, ja elämä vielä edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja niin on, toivottavasti pitkä ja riehakas sellainen. :p

   Poista
 5. Onnea Carolle! Niin niistä vauvoista vaan kasvaa aikuisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caro kiittää! :) Pelottavan äkkiä ne kasvaa, juu...

   Poista
 6. Onnea Carolle ikääntymisen johdosta (tai siitä huolimatta?) toivottaa Fantsu "Kohta yhtä aikuinen" ja me muut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti koko porukalle! :p Mä valitsen vaihtoehdon "johdosta", koska kaikki teinihötkyilyt vois jäädä pian historiaan ja siihen tilalle otettais vähän aivoja. ;)

   Poista
 7. Onnea hurjasti, niin ne lapset kasvaa :)

  VastaaPoista
 8. Valtavasti onnea ja riehakasta synttäriä Carolle! :)

  VastaaPoista
 9. Voi ku nätti! :) Mä oon seurannu "salaa" tätä blogia jonku vuoden ja nyt uskaltauduin kommentoimaan tänne, kun sain vihdoin itekkin blogin pystöön. Onnea Carolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja hei, tosi hienoa, ku kommentoit! Täytyy tulla vastavierailulle tässä pikapuoliin. :p

   Poista
 10. Onnittelurapsutukset synttärisankarille :) Hienoja ihanan aurinkoisia kuvia!

  VastaaPoista
 11. OIJOI! Kiitos vinkistä ed. kommenttiin - löysin tänne =D Ihana 2-v. kuva, aivan ihana. Ja kiitos, Kinkku saa kuolaiset onnittelut, lupaan sen. Tosin en voi sille kertoa, et velipoika sai näin monta postausta aiheesta (!) ja synttäripilleetkin, meillä kun oli tietyistä syistä aika matala profiili... Mutta, Kinkku on varmasti otettu, että se ihan nimeltä mainittiin Caron blogissa :)

  VastaaPoista
 12. No voi perhana - sulla on tullut tänne joku hyväksyntä?! ;D Siksi se edellinen ei siis varmaan näkynyt... öö.. mikä blondi?? Jätä toinen niistä julkaisematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tässä kumpaankin sun kommenttiin. :p Mulla on tosiaan kommenttivalvonta näissä vähän vanhemmissa postauksissa, ettei jää huomaamatta, jos näitäkin kommentoidaan, eli ei kannata ihmetellä, jos menee jutut joskus valvontaan. :D Jätin sen "ylimääräsen" julkaisematta juu.

   Sulla oli aika pätevä syy olla järkkäämättä kauheita pirskeitä, että eiköhän Kinkku ymmärtäis, mut ehkä silti ihan viisasta, ettet käännä veistä haavassa kertomalla Caron saamasta huomiosta. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)