keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Upotus

Tänään selvisi sitten sekin, että vaikka Applen perusohjelmien väitetään olevan helppoudeltaan lähes blondivarmoja, niin ainakaan tämä blondi ei kyllä saanut kyhättyä iMoviella lähellekään sellaista videota, mikä haaveissa kimmelsi. :D Noh, joudutte tyytymään epämääräisiin klippikokoelmiin, kunnes tämä akka oppii editoimaan videoita ilman, että lopputulosta tarvitsee kamalasti hävetä. Onpahan nyt kuitenkin kerrankin oikein useampi klippi puristettuna yhteen videoon, ettei tarvitse kaikkia erikseen lisäillä ja latailla.

Muistakaa klikata päälle paras katselulaatu!

Halusin tosiaan julkaista vähän tunnelmia eiliseltä lenkiltä siitäkin huolimatta, että näin jälkikäteen ajateltuna tekeekin mieli ruoskia itteään, kun tuli vietyä "kipeä" koira temmeltämään noinkin haastavaan maastoon... Oh well, opinpahan taas jotain. Sitä ei kuitenkaan käy kiistäminen, että koiralla oli pitkästä aikaa äärimmäisen hauskaa ja se kyllä kummasti lohduttaa mieltä näissä itsesyytöksissä kieriskellessä. :p Tänään me ajateltiin silti pysyä kaukana uppohangista ja lähteä oikein autoillen metsästämään jotain vähän vähemmän haastavaa paikkaa. Se on sitten täysin eri juttu löydämmekö mitään, mutta ainakin on yritetty!

2 kommenttia:

 1. Ihania noi videot,aina unohtanut ottaa
  pojista videoo tai sitten ne on ollu kamalii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa aivan älyttömästi se, ettei tullu otettua pentuaikana videoita kovinkaan paljon. Kuvia on huomattavasti enemmän, vaikka videot omista elukoista ois kaikkein hauskimpia katella, ne ku on pieniä niin lyhyen aikaa. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)