keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Löysin jo Sen Oikean

Sen jälkeen, kun vuonna 1983 synnyin, on moni asia maailmassa muuttunut. Joskus tuntuu, ettei mikään ole ennallaan. Mutta jos on yhtä onnekas kuin minä, voi heittäytyä hetkeksi lattialle makaamaan ja nähdä juurikin sen saman, mitä näki silloin, kun maailma oli itelle vielä uusi ja ihmeellinen.

Voi nähdä:

Luotettavan ystävän.

Parhaan leikkikaverin.

Tutun kauneuspilkun.

Tuuhean puuhkahännän.

Maailman kauneimmat silmät.

Loputtomasti hassuja ilmeitä.

Karheat anturat.

Niin suuren nenän, että siitä voisi vaikka muillekin jakaa.


Kyllä, jäljellä on vielä paljonkin tuttua ajoista, joista varhaisimpia en kykene millään konstilla muistamaan, sitä kun piti keskittyä lähinnä imuroimaan koirankarvoja suuhunsa ja roikkumaan hassun isoissa korvissa. ;) Tässäpä myös lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna se syy, miksi saksanpaimenkoira on mulle se ikuinen ykkösrotu. Miksi siitä kirjoitettiin koulussa esitelmiä ja ainekirjoituksia aina, kun oli mahdollista, miksi piirustuspaperit täyttyivät kaksivärisistä paimenista, miksi yksi parhaista koskaan saamistani joululahjoista oli kultainen saksanpaimenkoirariipus, jota edelleen toisinaan käytän. Se on jotain, mitä on mulle aina ollut ja tulee aina olemaankin, eikä elo ilman juuri näitä otuksia olisi mistään kotoisin.

Lopuksi henkilökohtainen kiitos kaikille niille saksanpaimenkoirille, jotka aiheuttivat mulle tämän äärimmäisen kiusallisen, pysyvän riippuvuuden (mainittuna järjestyksessä, jossa ne sen tempun tekivät. Kyllä, niitä on ollut perheessämme/isälläni muutama. :D ): Taru, Karo, Varuk, Riksi, Rono, Hani, Ipa, Sisu, Jori, Balicca, Gitte, Mundy, Pekka, Sisu ja Caro.

PS. Haastan kaikki muutkin koiratyypit kertomaan omasta "ykkösrodustaan", jos teillä sellainen on. Vinkatkaa mulle jutun ollessa valmis, sillä vaikken voikaan ymmärtää miksei valintanne ole saksanpaimenkoira ( ;D ), olisi mielettömän kiva lukea miksi juuri tietty rotu on se teidän oma juttunne. :)

8 kommenttia:

 1. =)) Täällä ollaan asian ytimessä!

  VastaaPoista
 2. No nyt on kyllä kirjoitettu täyttä asiaa! ;) Täällä päässä naputtelee vähintään yhtä innokas sakemanni-addikti, on se vaan niin kaunis ja hieno rotu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, meinasin jo hihkua, että jes, ny varmaan löydän uuden sakemanniblogin kurkkaamalla mimmosta blogia kirjoitat, vaan hiivatti, mähän luen sitä näköjään jo ennestään. ;D Ei muista ihmisten nimimerkkejä, ei sitte millään, harva pää ku on...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)