sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Halpa huvipuisto

Mitenhän sitä aina unohtaakin, että kissojen viihdyttäminen on kaikkea muuta kuin vaikeaa puuhaa, vaikka ne eivät leluista ja sen sellaisista usein piittaisikaan. Eräänä päivänä tuossa muutama viikko sitten allekirjoittaneen päässä napsahti - siis kerrankin positiivisella tavalla - ja keksin raahata yhden kiipeilytelineen makuuhuoneesta keittiön ikkunan ääreen. Siitäkös se riemu sitten repesikin eikä loppua näy!Kiipeilyteline muuttui hetkessä vanhasta ei niin kovin kiinnostavasta kapineesta suorastaan huvipuistolaitteen kaltaiseksi jännittäväksi härveliksi, jota piti sieltä täältä kuopsutella, raaviskella ja nuuskutella - kaikki tuo vain ja ainoastaan siksi, että se vaihtoi paikkaa. Parhaat huvit ovat idealtaan yksinkertaisia, oli kyse sitten näköjään kissoista taikka koirista.

Telineen viehätys ei vastoin odotuksiani laantunut päivässä tai parissa, eli edelleenkin se on meillä hirmuisen ahkerassa käytössä oli tarkoituksena sitten nautiskella pitkistä torkuista tai kyttäillä naapureita ja pihapiirissä hiippailijoita ulkona pyrähtelevistä puluista nyt puhumattakaan. Ne pulut, ne ovat parasta kaikessa, jos Sinniltä kysytään. Viimeisessä kuvassa Sinni demonstroikin tyypillistä pulunkyttäysilmettään. Intensiivistä menoa, eikös vaan? :D

4 kommenttia:

 1. Meilläkin kiipeilytelineen siirtäminen olohuoneen nurkasta, eteisen ja keitttiöolohuoneen oven viereen, kirjahyllyn nurkkaan riitti tekemään siitä aivan uudella tavalla kiinnstavan kapistuksen. :D. Nyt se alkaa jo näyttää siltä että sitä on vähän raavittu ja purtu.

  VastaaPoista
 2. Joo on se jännä miten pieni potku siihen joskus tarvitaan, että kissat aktivoituu. :p Toi meidän teline on ollut toki koko ajan käytössä aiemminkin ja sitä on raaviskeltu monesti, mut ku telineen paikan mukana vaihtui ikkuna & kytättävä maisema, niin onhan se heti jännempää noille, ku eivät muuten ikinä tietäis mitä toisella puolella taloa tapahtuu. :)

  VastaaPoista
 3. Sinnin ilmeestä päätellen teidän lähistöllänne on yhtä julmia puluja kuin täälläkin. :D Pitääpä itsekin siirtää tuota rotiskoa, jospa sekin saisi ihan uutta hohtoa!

  VastaaPoista
 4. Julmiksi en menis noita kuvailemaan, mut rohkeita ovat sitte senkin eestä. :p Ja suosittelen telineen siirtoa. Meillä se on toiminu ennenkin!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)