maanantai 20. kesäkuuta 2011

Voi palli...

Kissat. Kuka niitä ymmärtää? On vaikka minkälaista petiä, telinettä ja nukkuma-alustaa talo täynnänsä eli ei kyllä pitäisi olla mitään valittamista nukkumapaikkojen mukavuudesta tai etenkään niiden määrästä, mutta kas, eipä kelpaa pehmeä peti sen enempää kuin sohvannurkkakaan - ei enää edes ihmisten sänky. Ei, ne parhaat unet tulevat nääs keinonahkaisella, naurettavan pienellä jakkaralla! Niin siis Sinnin mielestä, tarkennetaan.

Unikeot.


Vajaa pari viikkoa sitten kyllästyin yöpöydättömyyteen, sellainen kun ei toisella puolelle sänkyä meinaa mahtua, kiitos vaatekaapin, ja niinpä roudasin sängyn viereen pääkallokoristeisen keinonahkajakkaran, joka toimi aikoinaan kunnianhimoisten Guitar Hero -rumpaleiden soittoistuimena, kunnes päätti ilmoittaa, että "hei, vaikka mä olenkin nimeltäni Jakkara, niin mun päälläni ei ole silti tarkoitus istua" ja lelumetallijalat vääntyivät hiljalleen istumakelvottomaan asentoon. Näin ollen jakkara lähti komeroon arestiin, kunnes keksin sen yöpöytäpotentiaalin.



Unikeot part II.


Potentiaalia siinä oli ilmeisesti muuhunkin ja niinpä olen jo noin viikon verran saanut säilyttää öisin sitä kännykkääni jakkaran alla lattialla, Sinnin alle kun en sitä kehtaa säilöön survaista. Että se siitä kätevästä yöpöydästä taas, perhana...

5 kommenttia:

  1. Nerokasta toimintaa kissiltä :)

    VastaaPoista
  2. Tuohan on kuin tehty Sinnille. Tuossa kissa on omassa rauhassa, mutta kuitenkin sopivan lähellä ihmisiä.

    VastaaPoista
  3. Sinni nukkuu aika ihme paikoissa toisinaan, joten miksei tietty tossakin. Oisin vaan mieluiten pitäny "yöpöytäni" koskemattomana, mut ei sitte, ku kissa on kerta eri mieltä ja joka yö siihen käpertyy, kännykän päällekin jopa.x)

    VastaaPoista
  4. Noin siin tuppaa käymää. Haettii sellai uniikki tuoli kaupast ja tuotii kotii. V:lle se oli tarkotettu, vaan eipä oo siin koskaa kaupasttuonnijjälkee saannu istuu. Se on lähes tauotta jonku elukan vallottama.

    VastaaPoista
  5. Meillä kävi noin eteisen tuolille. Sen valtas Pätkis. :> Jostain syystä Sinni on mieltyny astetta omituisempiin hengailupaikkoihin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)