tiistai 15. marraskuuta 2011

Hippaa, painia ja leukalihastreeniä

Koiravideoita etelästä pukkaa taas. :) Uutta tarinaa olisi jo Oulunkin päästä (etenkin kissatyypeille), vaan pysytellääs jossain järjestyksessä, ettei tarvitse vasta tammikuussa näihin marraskuun tapahtumiin palailla.

Kuviahan täällä on julkaistu noista Caron ja Leon paini- ja hippasessioista jo muutamaan otteeseen, vaan nyt heruisi oikein videotakin niille ketkä jaksavat niitä tuijotella. Laittaisin toki lisukkeeksi kuviakin, jos olisi aikaa niitä muokkailla, mutta taustalla nuo meikäläisen opiskeluhommat inttävät, että ei, ei ole aikaa. Tyhmät opiskeluhommat! Syyttäkää niitä, jos ette videoista tykkää. Tässä niitä kuitenkin tulee sekä vauhdikkaan leikin että verkkaisen hengailun muodossa. Kirotuttaa vaan, etten tallentanut pätkääkään elävää kuvaa Onnista. Joululomalla täytyy vissiin zoomailla kummituseläintä sitten senkin edestä, sillä siinä se vasta on hämmentävä ilmestys, etenkin vähintään kauhuleffan ääniraidalle soveltuvia ääniä päästellessään...


Mähinöintiä.

Hengaillaan.

Lähikontaktissa.

Alin video on oikea malliesimerkki siitä millainen aivoton mölyapina Caro leikkiessään on. Leo ei sano mitään koko aikana (eihän se ole kova ääntelemään muutenkaan mitä nyt joskus haukahtelee ohikulkijoille), Caro sanoo sitten senkin edestä. Tuttua, niin tuttua. 

Caro on sakemanniksi melko herkkä kommunikoimaan ääntelemällä, tosin vain ulkosalla, eli naapureille ei tästä vajaaälyisen kuuloisesta tavasta haittaa koidu. Niin, elleivät sitten erehdy soittamaan ovikelloa tai yrittämään ovesta sisään koiran tai isäntäväen huomaamatta. Juu, ei muuten onnistu. Siinä vaiheessa se ääntelykin on kyllä "hieman" toisenlaista ja tämän voivat myös ne sisään pyrkijät todeksi vahvistaa...

PS. Blogger-blogien kirjoittajat, hoi! Kun julkaisette blogimerkinnän, näkyykö julkaisunne kellonaika teillä tismalleen oikein? Täällä päässä se heittää nimittäin täysin häränpyllyä, vaikka asetuksissa aikavyöhyke on oikein. Edes kesä/talviaikasekaannus ei asiaa selitä, sillä jopa minuutit ovat aivan mitä sattuu, eivät pelkästään tunnit. Tämä merkintä on julkaistu todellisuudessa noin klo 11:50.

4 kommenttia:

  1. =) Niin tuttua. "Tää on muute mun ihminen, mää matkoihis siittä". ja sitten tuo väy-väy.

    VastaaPoista
  2. Lievää mustasukkaisuutta havaittavissa, jooh. :p

    VastaaPoista
  3. Nii kyselin tosiaan blogimerkinnän julkaisuaikojen täsmäystä, en kommenttien aikoja, sillä jälkimmäiset toimii kyllä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)