tiistai 29. marraskuuta 2011

Pakkaskuvia

Jos ovat nukkuvat kissat "wanhaa kakkaa", niin eipä sitä leveillä koirien lenkkikuvillakaan. Koira eestä, koira takaa, koira istuu, koira makaa. Onkohan tässä mitään järkeä ylipäätään? No eipä tietenkään ole ja sen takia kiusallanikin postaan makoilevien kissojen jatkoksi vielä tällaisia moneen kertaan nähtyjä ulkoilevia koiriakin! Kas näin.


Karikatyyripää.

Sinne män taas. 

 No eikä kakkaa ku juoksee, höh!




Ahihi! 

Huh, viimein piilossa siltä kahjolta räpsijältä!


Oonko mä ny tosi sievä, ku teen tälleen? 


Kylkiluut ei paista, ooh! Sehän on syöny ruokansa vissiin. 

:B

Kuvat ovat siis tältä päivältä. Loppuviikoksi Ouluun on luvattu pelkkää plussaa, joten pakkohan se oli viikon viimeinen pakkaspäivä hyötykäyttää oikein huolella. Hyötykäytin huolella muuten myös persiitäni, sillä matkalla kuvauspaikalle heitin oikein komeat lipat jäisellä polulla laskeutuen nätisti tömähtäen suoraan valtaisalle persiilleni. Tai ehkä sittenkin selälleni? Lieviä näkemyseroja tuntuu pääkopalla olevan siitä lasketumisasennosta, tapahtui meinaan aika vikkelään se. Joka tapauksessa kuvauskalustolla vuorattu selkäreppu vaimensi laskuani oikein kivasti joskin oli aika hilkulla, että tämä postaus käsittelisikin koirakuvien sijaan aihetta "Oi kiltti joulupukki! Tuothan meille sen uuden pokkarin lisäksi myös uuden järkkärin?" Mutta ei, säilyivät mokomat ehjinä, niin pokkari kuin järkkärikin, eli blogipäivittelyt jatkuvat tästä vanhaan malliin, tutuilla kuvateemoilla täytettyinä tietenkin. Olen niiiiiin pahoillani. ;)

5 kommenttia:

  1. Ekassa ja viimeisessä kuvassa koiruus näyttää niin somalta! Oikein halittavalta! Meillä on ollut vasta yksi tai kaksi tuollaista kuurapäivää. Viime yönä satoi ihan saavista kaataen vettä ja tuuli niin, että kattopellit paukkuivat. Sitä talvea odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita pakkaskuvia=)Joensuusta hävisi taas vaihteeksi kaikki lumet pois, ja nyt on niin ikävän harmaata ja loskaista, yäk. Voi kun tulisi jo kunnolla lunta (tai edes pakkasta).

    Mun blogista löytyy jouluarvonta, kannattaa käydä osallistumassa;)

    VastaaPoista
  3. sarianne, täällä satoi kaatamalla kans tossa toissapäivänä. Ei vaikuttanu erityisen marraskuiselta se. :p

    - - -

    Eija-h, kiitos! :) Pakkanen on iso apu, vaikkei lunta oiskaan. Kura on niin kurjaa.

    Pitääpä vilasta arvontaa tässä, kun ehtii perehtyä asiaan! :)

    VastaaPoista
  4. Minä siinä onkin, että iloisesti hyppelehtiven elukoiden kuvia on niin hauska katsella! :)

    VastaaPoista
  5. Oon huomannu aivan saman. :) Ei voi olla hymyilemättä sille riemulle, joka kuviin tallentuu.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)