perjantai 4. marraskuuta 2011

Tuhat koirakuvaa

...tai ainakin melkein. ;) Käytiin tänään metsälenkillä ja tietäähän sen, että reissun jälkeen oli taas "muutama" kuva julkaisujonossa. Tässäpä niitä näin perjantain ratoksi, etteivät jää rästihommiksi myöhemmälle.
























8 kommenttia:

  1. Vaikken olekaan suuri sakemannien ystävä, niin tää siun on kyllä soma. :---)

    VastaaPoista
  2. Ehkä se on se pohjaton hölmöys, joka vetoaa... ;p

    VastaaPoista
  3. löysin sattumalta äskettäin blogisi, ja mielettömän ihana lukea kirjoituksiasi! välillä kirjoitukset on kuin suoraan miedän oman sakemanniuroksen toilailuja! :D esim. kaikki ruoasta nirsoilut, "mörköjen" näkemiset joka paikassa ja AINA joku keppi suussa kuulostaa NIIIIIN tutulta! :D Kiitos blogista, samaistun aivan täysin kirjoitteluihisi! :)

    VastaaPoista
  4. Hei kiva kuulla, että tykkäät ja etenki voit samaistua näihin juttuihin! :p

    Jos sulla sattuu olemaan koirablogi enkä kuulu jo lukijakuntaan, nii laitahan ihmeessä linkkiä, että pääsen vilkuilemaan myös sun koiran hölmöilyjä! Ja jos ei oo blogia, vaadin perustamaan semmosen, koska maailma tarttee lisää sakemannijuttuja ja -kuvia. ;)

    VastaaPoista
  5. en ole blogia (vielä ainakaan) saanut perustettua, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin innostun! :D laitan linkkiä mikäli sellainen joskus ilmaantuu! ;)

    VastaaPoista
  6. Hyvinkin saatat innostua, ku annat ajatuksen muhia. Jään oottelemaan linkkiä... :p Ite monesti kiittelen omaa päätöstäni perustaa tää blogi, koska eipä ois muuten mitään hajuakaan mitä joskus kolme vuotta sitten tähän aikaan vuodesta elukoiden kanssa tapahtui. Kätevä päiväkirja ja saa parhaat valokuvatkin blogiin talteen samalla vaivalla, ku kirjottaa muut kuulumiset!

    VastaaPoista
  7. Voi että on suloinen! itselläni on 2v saksanpaimenkoira narttu ja samaa näköä on paljon :-) aivan MAHTAVA blogi sinulla!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentista ja tosi kiva, että tykkäät näistä jutuista! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)