torstai 21. marraskuuta 2013

Hämmennys

Vielä illalla maisema ikkunamme takana oli nuutuneen vihreä, joten aamulla valkeaan maailmaan herätessämme oli hämmennys aika pitkälti kokoluokkaa "OMG!?!". Allekirjoittanut on jo tottunut ajatukseen uuden värisestä maasta, mutta eräillä tietyillä tuo hämmennystila näyttäisi jatkuvan läpi päivän. Siinähän sitä onkin aktiviteettia kerrakseen, kun silmiään liikuttaa ja välillä intoutuu ehkä jopa haukottelemaan. Melkoista aherrusta kyllä!
4 kommenttia:

 1. Onpas sielläkin komea ragdoll! :) tää rotu vienyt kyllä mun sydämeni niin täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On nää kyl ihan omanlaisiaan sydämenvaltaajia. Kaverin kolli oli aikoinaan oma ensikohtaamisen rodun kanssa ja olihan se niin jännä otus verrattuna ennen tuntemiini kissoihin, että heti ihastuin. :)

   Poista
 2. Nyt löysin tänne tieni minäkin! Upeita kuvia ja ihania tyyppejä! :) Saas nähdä, mitä meidän Nuppu ja Juju tuumaavat, kun ensimmäiset lumihiutaleet alkavat putoilla taivaalta. Ei tarvitse kyttäillä talonmiestä, kun on sitten tarjolla jotain jännempääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ja kiitos paljon! :) Se on kiva, ku on tota vaihtelua noiden kyttäämiskohteiden kanssa. Meillä ton lumisateen voittaa silti - aina ja ikuisesti - noi ikkunan takana pyrähtelevät linnut. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)