perjantai 1. marraskuuta 2013

Lahti KV 2013

Viime viikonlopun ja tarkemmin sanottuna lauantain ohjelmistossa komeili reissu Lahden kansainväliseen koiranäyttelyyn. Huhu nimittäin kertoi, että siellä saattaisi törmätä tuttuihin. Ja kyllähän tuo huhu paikkansa piti, vaikka siihen asiaan me palataan tarkemmin vasta seuraavassa "Lahti KV - The Saku Edition" -postauksessa. :)

Niin, minähän olin siellä näyttelyhulinan keskellä pihalla kuin lumiukko, sillä edellisen kerran on tullut osallistuttua moiseen hässäkkään varmaan joskus 90-luvun puolella, mäyriksen kannustusjoukkoihin kuuluen. Sen sentään ymmärsin, että hitsin paljon koiria siellä oli, mutta kovin suuresti en näyttelyihin liittyvää tietämystäni tuonkaan päivän jälkeen hehkuttelisi, vaikka kai sieltä vuosien takaa jotain tuttua mieleen muistuikin. Ehkä?

Mutta pulinat sikseen, sillä nyt on kuvien vuoro. Hirmuisen paljon kivoja rotukehiä jäi näkemättä ja kuvailematta - etenkin huskyt, dobberit, borzoit ja mäyrikset harmittivat kovasti - mutta niin kai aina. Onneksi sentään sakukehän naapurissa hömpötelleitä briardeja tuli nähtyä noidenkin edestä, eli saipahan taas hyvän syyn haikeana huokailla yhtä niin kovin rakasta lapsuudenystävää muistellen. :) Ja irlanninsusikoirat ja afgaanitkin näin, huh mokomaa! Vaati kyllä suurta luonteen lujuutta, etten olisi hyökännyt suin päin erityisesti noita harmaita jättejä kaulailemaan. Eräs kuvissakin esiintyvä punaruskea staffiuros antoi muuten myöhemmin hellyyttä noiden irlistenkin edestä, se kun tuosta noin vaan hyppäsi yhden blogiakin kirjoittelevan lässyttäjän syliin antaen niin antaumuksellisen pusun, ettei moinen varmasti ikimaailmassa unohdu. :D Saatoin siinä samalla, kuolaa leuastani pyyhkiessäni, ihastua aika palavasti (mutta älkää hiiskuko tästä isännälle...).

Ai niin. Eihän tässä ollut tarkoitus pulista enää mitään, eli antaapas noiden kuvien puhua puolestaan, jos se nyt enää tässä vaiheessa edes mahdollista on. Hupsista. No nyt vaikenen, kas näin!


10 kommenttia:

 1. Mä oiekesti voisin lyyä vaikka päästäni vetoa, että oon istunu/seissy sun lähettyvillä ton malikuvan aikana, koska mulla taitaa olla melkeen samanlainen kuva kamerassa! Mikset sää sanonu mitää :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta! Ja siis ehämmää tunnista ketään ilman, että tyypillä on huomiovaloin koristettu nimilappu mukana, joten ei ollu hajuakaan, että olit jossain lähellä. :D Tai no oli sitte ku oli jo liian myöhäistä: kaukaa tunnistin hallin toisella laidalla pois päin menossa olleen Jalon ja siitä sitte hoksasin keiden kanssa se kuljeskelee -> koitin saada teiät kii, mutten enää löytäny, ja sain sitte myöhemmin kuulla, että olitte karanneet ulos, koska olit just sillo lähössä. Ihan liian vikkeliä olitte, perhana! x)

   Poista
  2. Voi ei :DDD Likeltä siis liippasi! Ehkä ensikerralla (vink vink Lahti RN:ssä mulla on koirakin mukana)!

   Poista
  3. Todella! :p Ja hei, millos se häppeninki muuten ois? Vois koittaa raahautua paikalle, jos vaan ei oo muita menoja. :)

   Poista
  4. Tammikuussahan tuo, 12.1. :)

   Poista
 2. Hauskoja tapahtumia olet saanut kuviin ikuistettua, kuin koirien punaisella matolla kävely ja yhdistettyä seurapiiri-palstaa lukisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, toiset poseeraa niin tyylikkäinä ja toiset senku vaan koheltaa. :p

   Poista
 3. Täällä tää toinen vikkelä,hyviä kuvia sait napattua ja seuraavaa postausta odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia tosi kivoja kuvia tuli ja loput on vähän niin ja näin laadun puolesta, mut noilla sitä ny mennään. :p
   PS. Saatan ehkä kenties laittaa yhen toisen postauksen tähän tän jälkeen, mut sakuja on tuloillaan kans heti, ku saan parhaat kuvat valkattua. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)