keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lahti KV 2013 - The Saku Edition

"Ahkera" bloginpäivittäjä täällä hei! Jospa nyt viimein niitä sakukuvia sieltä näyttelystä. Sanoja ette saa kamalan runsaskätisesti, kiitos meikäläisen ajatuksenjuoksun tehokkaasti jumittaneen syysflunssan. Mutta vähän on kyllä kirjoitettava siitä, että mulla oli suuri kunnia tavata näyttelyssä Sakemannit Niilo ja Jalo -blogista tuttu komea Jalo kivoine kotijoukkoineen. :) Jalo oli kyllä niin leppoisa ja hyväkäytöksinen poika, että huh huh! Carohan on moiseen herrasmieheen verrattuna vähintäänkin kuin keskipaha tornado, noin niin kuin lievästi ja silotellen ilmaistuna. Koulutukseen panostamisen tasolla ei varmasti ole tietty mitään tekemistä asian kanssa, eihän? Ei voi olla, ei mitenkään.

Oli miten oli, Jalon ja hänen emäntänsä kanssa tuli näyttelyissä aikaa kuluteltua ja ehkä vähän siellä myyntikojupuolellakin retkahdeltua (omalla kohdallani itsehillintä sanoi sopimuksensa irti HukkaPiston tassutuotteiden kohdalla). Jalolle - ja kai vähän Niilonkin kanssa jaettavaksi - lähti matkaan ainakin muhkean kokoinen majava, vaikka poika kyllä aivan selvästi osoitti, että houkuttelevan mehukkaasti aivan siinä kirsun korkeudella tuoksahdellut sääriluu olisi ollut se oma ehdoton ykkösvalinta. Että emännälle sellaisia terkkuja, jotta Jalon joulupaketista on moisen sitten löydyttävä. Muuten alan kostoksi murisemaan ja se se vasta pelottava kokemus on, joten ei kannata yllyttää. ;)
6 kommenttia:

 1. Olisimpa itsekkin päässyt lahteen! Mutta rovaniemeltä hiukan pitkä matka. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu harmillisen tuttu tunne on toi noilta Oulussa asumisen ajoilta. :( Sieltä pohjoisemmasta Suomesta ei ihan noin vaan lähetäkään etelään "piipahtamaan", ainakaan nopealle päiväreissulle.

   Poista
 2. Mää! Mää! Mää olin tuolla lahti kv:ssa kans mut hitto kun olin toisaalla sakujen aikaan, oltais voitu vaikka törmätä. Mä olin kannustamassa kaverini belgiä ja sitten pompin siellä täällä kuvailemassa. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän oli sitte "kaikki"! Mä kattelin belggareiden aikaan pääasiassa noita staffeja parin kehän päässä, mut tuli siellä paimenkehän laidallaki (siinähän oli myöhemmin sakutkin) oltua eli ehkäpä oltiin samaan aikaan. :)

   Poista
 3. Ehdin vasta tänään koneelle kunnolla ja joku on ollu ahkera. Lentsusta huolimatta, ihana että isäntä jaksoi kuvailla, ihan hyviä kuvia ja video. Asiaan, IHANA sinä että otit kuvia sakuista ja JALOSTA ♥♥ Ja kuinka hyviä kuvia sait muistakin sakemanneista. Kiitos myös ihanista sanoista ja ei, ei tietenkään koulutuksella ole mitään tekemistä käytöksen kanssa ( huh niitä hikisiä tunteja Lahden rautatieasemalla, Prisman eessä, kaupalla, koulutuksessa..) Jalo nyt on aika iisi boy :) Hitsi kun luin tän ääneen ja nyt Jalo tietää mitä ois lahjaksi pakko saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvistä kuvista sen verran, että onneksi on kuvankäsittelyohjelmia, joilla voi pelastaa sen, mikä pelastettavissa on. :p Haastavaa tuntui erityisesti hallissa olevan, tiiä sitte miksi.

   Voin kuvitella miten just samaan aikaan, ku te ootte olleet siellä marketin edustalla tai rautatieasemalla, me ollaan pöllöilty jossain keskellä metsää nähden enintään oravia ja risuja. Selittää paljon se, oho ja hups. Teiän aherruksesta ja lopputuloksesta sais moni ottaa oppia ja inspiraatiota. Ja taitaa jo vaivihkaa ottaakin. :)

   Onpahan Jalolla ny tossa tulevassa joulussa entistäki enemmän ootettavaa. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)