torstai 28. marraskuuta 2013

Kaveria vailla

Kyllähän mä olen sen jo pidemmän aikaa tiennyt, että Caro olisi kovasti kivaa koirakaveria vailla, ne parhaimmat Nana ja Nita kun jäivät kesällä sinne kauas, Ouluun, eikä Leosta ja Onnista oikein samanhenkisiksi leikkikavereiksi ole äksynpuoleisesta Roosasta nyt puhumattakaan. En vain olisi millään uskonut tilanteen äityneen jo niinkin pahaksi kuin millaisena se tänään näyttäytyi. 
Kyllä, se on vain pehmolelu eikä edes oma, vaan Caron mummin. 

Sniff...


14 kommenttia:

 1. Voi toista, mutta onhan se hyvä olla edes mielikuvitus(pehmo)kavereita?

  Ässähän lähtökohtaisesti inhoaa vieraita koiria, mutta voi kun on ihanaa katsoa sen menevän tuttujen kivojen koirien kanssa! Välillä voi ihan pussatakkin. Joskus en olisi tuostakaan uskonut.. :) Koirakaverit on nykyisin aika kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se jotain, joo. Ja sen vaikka vannon, että tolla taitaa olla ihan näkymättömiä mielikuvituskavereita myös, ajoittaisesta hepuloivasta käytöksestä päätellen. ;)

   Musta koirakaverit on tosi tärkeitä etenki koirille, jotka ovat perheen ainoita koiria. Kiva, että Ässällä on kamuja. :) On se vaan ihan eri asia leikkiä ja olla "koira" toisen samanhenkisen koiran kanssa ku jos oleilee vaan ihmisen kanssa. Tai koiran, jonka kanssa on täysin eri aaltopituudella.

   Poista
 2. Siis hei - Caro nukkuu lattialla ja pehmolelu maton päällä? Kyllä se taitaa halajata jotain ihan muuta kuin seuraa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi kieltämättä vähän kiero tilanne, mut pehmolelu sentään asuu tuolla, Caro ei, joten vieraan rooliin oli tyytyminen. ;p

   Poista
  2. Okei, meni ihan ohi että olitte kyläreissulla ;)

   Poista
 3. Onhan tuo toinen kaveri aika laiska liikkumaan, mutta onhan se nyt tyhjää parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä parempi se ois Caron mielestä ollut, jos ois saanut vähän painia ja retuuttaa, vaan ei herunu lupaa moiseen. :p

   Poista
 4. Vooi kun söpö! Katsoin kyllä eka että toi pehmolelu oli oikee.. vasta vikan kuvan kohalla tajusin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo kuule ainoa, joka on menny halpaan ton kanssa. Huhu nimittäin kertoo, että ainaki yks kyseisen pehmokoiran ekaa kertaa nähny ihminenki on luullu tota ensivilkaisulla oikeaksi koiraksi, siis ihan livenä sen nähtyään. :D

   Poista
 5. Mäkin katsoin, että pehmokoira oli oikea :D Voi Caroa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)