sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Slow motion -sunnuntai

Mikä sopisi sunnuntaihin paremmin kuin slow motion, hidas liike? Ja mikäpä sopisi sateisen tuuliseen syyssunnuntaihin vielä sitäkin paremmin? Tietysti haikeahko lämpöisen kesän muistelointituokio, hitaasti tietenkin. Tuo pokkarimme (jonka ehdottomana lempiharrastuksena tuntuu muuten olevan värien puhki polttaminen) pitää sisällään yhden kerrassaan mainion videokuvausmoodin, slow motionin, jota on aivan liian harvoin tullut hyödynnettyä. Ei muista, harva pää. Ajattelin tuossa, nyt kun kerrankin jotain muistin, että tänään voisi olla muutamalle kesävideolle tilausta. Unohtuu tuo harmaus edes hetkeksi aikaa. Itelleni toimii, toivottavasti teillekin. :) Ja voi pyhä perhana, että tulikin taas iso ikävä noita Päijänteen kesämaisemia. Lähdenkin tästä samantien viltin alle märisemään, moro...(Muistakaas katsella videot parhaalla mahdollisella laadulla, hidastusominaisuus kun tuppaa sitä kuvan laatua heikentämään, joten ne kaikkein heikoimmat laadut ovat nätisti sanottuna jotain aivan hirveää nähtävää. :D)


4 kommenttia:

 1. Tää ei voi mitään, mut mulle tuli tuosta ekasta pätkästä mieleen tosi vahvasti Baywatchin alkuinsertti, jossa porukka juoksee hidastetusti rannalla ja heiluttelee hiuksia ;D Caro on Suomen David Hasselhoff, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD No ny ku sanoit, niin... :D Toi mennyt kesä kului niin uimapainotteisesti (tsekkaa vaikka toi "Koirauinti"-tagi tuolta tagipilvestä, jos et muuten usko), ettei oo ihmekään, jos tossa elokuun lopulla alkoi noi hasselhoffimaiset piirteet puskea väkisin esiin. Menisköhän jopa Pamelasta, jos laittais vähän pinkkiä päälle, ois meinaan aika kapea vyötärö ja uhkea rinta valmiina? ;)

   Poista
  2. Meidän pojilla on kohta oikeesti identiteettikriisi päällä! ;)

   Poista
  3. Eipä vissiin. :p Kauhea kohtalo toisilla, oi voi...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)