lauantai 16. marraskuuta 2013

Teurastajamäyris

Viime sunnuntaina isänpäiväkylässä käydessäni ja tuota sielua riipivää kuolonkiljuntaa piinaavan pitkään kuunneltuani takuulla muistin, miksei meillä olla noita vinkuleluja pahemmin kotosalla suosittu. Jäi traumoja. Tärykalvoon JA siihen sieluun.

4 kommenttia:

 1. Rakkimus kuunteli videota päätään käännellen, hetken jo luulin että sen pää ruuvautuu irti.... kunnes se päätti hyökätä tän läppärin kimppuun :D
  Siitä taitaa selvästi olla liian pitkä aika kun tässä kämpässä on viimeksi vinkulelu ollut. Siis ton rakin mielestä. Mun mielestä viimeisen vinkulelun vinkunasta ei voi koskaan olla kulunut riittävän pitkää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läppäriparka. :D Ilmeisesti ainaki näppis siitä jäi jälelle, ku kommentin kirjottelu onnistuu, kjäh! Toi omien otusten reagointi on kyl aivan parasta tossa eläinvideoiden kattelussa. Itellä on Rakkimuksen kanssa aika samat fiilikset tota kanan ääntä kohtaan. Vinkulelut on masokistien hommia, piste.

   Poista
 2. Puhhuh. Välillä yritin zoomata että kumpi vie kumpaa :D Aika hellunen tuo nakkimus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on vähän paha sanoa, meno on sellasta. :D Ja on se tosissaan aivan ihana otus. Ainaki tolleen pieninä annoksina. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)