keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Sumuisten soiden gorill..öh, samoajat

Tänään eivät kastuneet kengät, vaan käsineet, ja ne tassut, tietenkin. Niin, ja ne meikäläisen eilen kastuneet muka-vettähylkivät kengäthän ovat muuten märät vielä tätäkin juttua kirjoitellessa, haha! Vaan milloinkas me kuivina pysyttäisiin, kun painellaan uhmakkaina pitkin kaiken maailman raivaamattomia ryteikköjä ja noh, suota. Suuntasimme siis suolle, kuten eilenkin. Tällä kertaa saimme ihmeteltäväksemme jännän sumun, joka lähes huomaamattamme valtasi kaikki alavat maat, suo mukaan lukien. Kaunista oli. Taas. Huomaisikohan kukaan, jos me rakennettaisiin tuonne salaa pieni piilopirtti ja muutettaisiin asumaan..? Huomaisi varmasti viimeistään siinä vaiheessa, kun kulkisi kilsan säteellä suosta ja kuulisi riemuissaan ärrimurraavan suohirviön. Siis koiran. Vaiko sittenkin myös sen emännän? ;)

6 kommenttia:

 1. Teillähän on upeat lenkkimaisemat siellä, ja vissiin ihan rauhassa saa mennä? Itseäkin viehättää nuo suomaisemat, vaikka tuppaahan sielä välillä vähän kastumaan. Onneksi koirakin on sen sorttinen, että meno vaan paranee suolla rämpiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. :) Ei ollu meillä Oulussa asuessa tämmösiä lähellä, joten kovasti osaan nykytilannetta arvostaa. Metsäkoneiden ääni on tuolla ainoa häiriö, ku ne tuolla kauempana metsässä kaatelee puita, mut koiria en oo nähny tuolla lähistöllä muistaakseni koskaan ja ihmisiäki näkee hämmentävän harvoin, vaikka pyöritään alueella useamman kerran viikossa. Suo on kyllä hirmu kiva, joskin kuivin vermein sieltä ei koskaan selviä. No, ei meitä haittaa. :p

   Poista
 2. Oijoijoi! Kauniita kuvia Carosta ihanissa maisemissa! Kylläpä tuolla passaa riekkua molempien.
  Huomasin pannan - onko violetti uusi pinkki? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passaa! :) Haha, ei ihan. Se menee enemmänki niin päin, että pinkki on uusi violetti. Melkein. Violetti, toi vanha suosikkini, on nimittäin edelleen vähintäänki yhtä kova. :D

   Poista
 3. On kyllä upean näköinen paikka, mieli lepää ja koira riehuu - Carosta kyllä näkee miten se tykkäääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caro painaa tuolla aina menemään se kuuluisa pää kolmantena - eiku viidentenä - jalkana, joten uskaltaisin myöntää, että juu, tykkää se aika paljon. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)