perjantai 22. marraskuuta 2013

Pitkospuut

Joko teillä tulee suo korvista ulos? No ei se mitään, sillä nyt saatte lisää. Nämä kuvat ovat odottaneet vuoroaan lokakuulta asti, joten johan se on aikakin näistä päästä. Kyseisenä kuvauspäivänä päätimme koittaa, kuinka hyvin suota (ei pyhä hiivatti ja sen kaverit: kirjoitin ensin vahingossa, että "suolta"!) pitkin asetellut pitkospuut osaavat asiansa hoitaa. Tosi hyvin hoitivat, jos tarkoitus oli upottaa kulkija nilkkoja myöten mutavelliin. Emäntää vähän syletytti ajatus järkkäri kädessä suohon mahalleen mulahtamisesta, mutta eläimen mielestä roiskuva kura oli vain ja ainoastaan suurta riemastusta herättävä elementti. Tyypillistä. Arvatkaas mentiinkö suihkun kautta kotiin, kumpikin?


Kyllä ne puut siellä jossain on, että astuhan emäntä vaan eteenpäin!


Liukasta? Ei missään nimessä! Huvikseni tässä steppaan.


Tuumaustauko.


Jos suo ei kastele tarpeeksi, koira kyllä auttaa. Kiitos tästä.


Ooh, haistan täällä jossain kantavaa maata!


Se maastoutuu.


Minne lie matka.


Alkaa näyttää - ja haista - jo paremmalta.


Loppusuora häämöttää. Huh.2 kommenttia:

 1. Mä en ainakaan kylläänny näihin, lupaan sen :) Onko nää kuvat otettu jostain vaellusreitiltä, kun on pitkospuut valmiina? Vähän tosiaan näytti kyllä heikolla hapella olevan...

  Caro on niin ihanan ilmeikäs kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :p Kuvat on samalta suolta, mistä tän viikon aiemmatki suokuvat. Ei siellä tietääkseni mitään erityistä vaellusreittiä oo ja se suo on itessään niin pieni, ettei noi pitkospuutkaan kovin pitkää matkaa kulje. Ehkä sen takia niitten huoltaminenki on jääny täysin vaiheeseen.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)